Prvi pogled na Color Out of Space koji premijerno stiže na TIFF 2019.

U slučaju da još ne znate, Toronto International Film Festival je otkrio većinu aduta svog ovogodišnjeg rasporeda, a nama je posebno zapela za oko premijera filma Color Out of Space, redatelja i scenarista Richarda Stanleyja (Hardware, The Island of Dr. Moreau). Uz najavu objavljena je prva službena fotografija i poster.

Film će na festivalu biti prikazan u sekciji Midnight Madness, što nas s obzirom na materijal nimalo ne čudi. Riječ je o adaptaciji istoimene kratke priče H.P. Lovecrafta.

The Color Out of Space se opisuje kao priča o svemirskom teroru vezanom uz obitelj Gardners koja se odselila na vrlo udaljenu farmu kako bi pobjegli od 21. stoljeća. Oni se prilagođavaju svom novom životu kada meteorit padne u njihovo dvorište. To će žestoko poremetiti planirani mirni život obitelji, nakon što misteriozni aerolit zarazi zemlju ali i sve ostalo s neobičnom i nezemaljskom bojom. Na svoj horor obitelj će ubrzo shvatiti da ta vanzemljska sila polako mijenja svako živo biće s kojim dođe u kontakt, uključujući i njih same…

Glavnu ulogu u filmu tumači ni manje ni više nego Nicolas Cage kao Nathan Gardner. U ostalim su ulogama Joely Richardson (Red Sparrow), Madeleine Arthur (Big Eyes), Brendan Meyer (The OA), Tommy Chong (After Hours), Elliot Knight (Titans), Julian Hilliard (The Haunting of Hill House) i Q’Orianka Kilcher (The Alienist).

Producenti filma za kuću SpectreVision su Daniel Noah, Josh C. Waller, Lisa Whalen i Elijah Wood, dok su izvršni producenti Timur Bekbosunov, Johnny Chang, Emma Lee i Peter Wong za ACE Pictures.

Za sada nije poznato kada će Color Out of Space stići u kina.

Color Out of Space

Color Out of Space

Check Also

Prvi pogled na Space Jam: A New Legacy, game on!

Film sa Zekoslavom mrkvom, LeBronom Jamesom, Mad Maxom, i lista se nastavlja… Da, pričamo o …

Thunder Force: prvi trailer za Netflixovu superherojsku komediju

Netflix je danas objavio prvi trailer i poster za superherojsku komediju Thunder Force. Redatelj i …

Web Statistics