Prvi pogled na film Monster Hunter

Snimanje filma Monster Hunter, adaptacije popularnog serijala video igara, redatelja Paula W.S. Andersona (Resident Evil, Event Horizon) započelo je prošlog mjeseca u Južnoj Africi i Namibiji. Glavnu ulogu tumači Milla Jovovich (Resident Evil) kao kapetanica Natalie Artemis, a nedavno je otkriven i prvi pogled ne njezin lik.

Milla Jovovich se na svom instagram profilu pohvalila slikom sa seta gdje ju se može vidjeti u crnom oklopu s tradicionalnim “slingerom”, a u opis slike je stavila kako jedva čeka pokazati fantastična Monster Hunter oružja s kojima će tamaniti čudovišta. Ova objava je došla nakon što je Diego Boneta (Summer Camp, Monster Party) koji tumači vodnika Marshalla, objavio prvi pogled na njegov lik. On je fotografiju također objavio na svom instagram profilu, ali je ista uzrokovala veliku pomutnju među fanovima. Na fotki je umjesto u očekivanom oklopu inspiriranim igrom, lik prezentiran u modernoj vojnoj uniformi s taktičkim prslukom, uz dodatak moderne vojne puške. Shodno tome nije čudno da je fotka dobila 2000 komentara od kojih su većina negativnih (#NotMYMonsterHunter).

Radnja filma je smještena u svijet paralelan našem, gdje vladaju opasna i moćna čudovišta. Kada je kapetanica Artemis zajedno sa svojim vjernim vojnicima transportirana u novi svijet biti će očekivano šokirana. U očajničkoj borbi za preživljavanje protiv enormno velikih neprijatelja s neobičnim moćima Artemis će se udružiti s misterioznim čovjekom koji je pronašao način kako da uzvrati udarac.

Anderson je najavio kako trenutno ima dovoljno ideja za snimanje dva filma stoga možemo očekivati barem jedan nastavak ukoliko se prvi film pokaže uspješnim.

Ostale uloge tumače Tony Jaa (xXx: Return of Xander Cage), reper Tip ‘T.I.’ Harris, Meagan Good (Saw V, The Unborn), Josh Helman (X-Men: Days of Future Past) i Ron Perlman (Hellboy).

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Moon Knight: prvi trailer nam želi dobrodošlicu u kaos!

Disney je konačno objavio puni trailer za seriju Moon Knight, pružajući konkretniji pogled na Marca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics