Prvi pogled na film Ghostbusters: Afterlife!

Stigli su novi detalji, fotografije i opako dobar poster za film Ghostbusters: Afterlife, kojeg režira Jason Reitman (Up in the Air, Juno), sin Ivana Reitmana, redatelja originalnih Ghostbustersa iliti Istjerivača duhova. Scenarij potpisuju Jason Reitman i Gil Kenan. Snimatelj je Eric Steelberg (Dolemite Is My Name, (500) Days of Summer), koji je s Jasonom Reitmanom radio na svim njegovim filmovima.

Za razliku od filma Ghostbusters 2016., novi film će imati direktnu konekciju s originalom, i to putem termina “Manhattan Crossrip”, za davno odigrani bizarni incident u New Yorku koji je uključivao gigantskog marshmallow mana, i fantastične četvorke koja je uspjela obraniti grad od Gozera, boga drevnih Sumerana. Također većina glavne originalne ekipe se vraća, iako još nije jasno u točno kakvim ulogama. No znamo da ćemo barem na kratko ponovo gledati Billa Murrayja, Dana Aykroyda, Ernija Hudsona, Sigourney Weaver i Annie Potts.

Priča prati Carrie Coon (Gone Girl) kao samohranu mamu Callie, njezinu znanošću opsjednutu kćer Phoebe (Mckenna Grace) i sina Trevora (Finn Wolfhard), koji se sele u mali gradić u Oklahomi gdje ne znaju nikoga, ali su tamo naslijedili kuću od Callijinog oca. U ostalim većim ulogama su Paul Rudd kao učitelj Grooberson, Oliver Cooper, Celeste O’Connor i Logan Kim.

Kako je obitelj pristigla na staru farmu, počinju otkrivati njihovu povezanost s originalnim Istjerivačima duhova. Trevor i Phoebe će saznati tko je bio njihov djed, ali i da li su sposobni sami preuzeti palicu odnosno u ovom slučaju “proton pack”. Kuća koju su naslijedili je puna stvari povezanih s “Ghostbustersima”, uključujući hrpe knjiga i bizarnih tehnoloških uređaja. Phoebe će pronaći uređaj koji čita psihokinetičku energiju. U naočigled propadajućoj štali, ispod cerade će naći stari zahrđali auto, i da dobro pogađate koji je to famozni auto, a slika govori više od tisuću riječi, pa uživajte…

Ghostbusters: Afterlife u kina stiže 10. srpnja 2020. godine. I da, najbolje smo ostavili za kraj, trailer dolazi već ovaj ponedjeljak! “Wo you gonna call?” Hype. ON.

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Moon Knight: prvi trailer nam želi dobrodošlicu u kaos!

Disney je konačno objavio puni trailer za seriju Moon Knight, pružajući konkretniji pogled na Marca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics