Prvi pogled na film “Extinction”: Matthew Fox i Jeffrey Donovan suočit će se s novom vrstom zombija

 

Extinction” (incijalnog naslova ‘Welcome to Harmony’) stiže od španjolskog redatelja Miguela Ángela Vivasa čije se film “Kidnapped” pokazao kao više nego dobrim ostvarenjem, što nam daje nadu da i novi film neće biti samo jedan u nizu nezapamćenih zombij filmića. Također moramo primjetiti da trailer ima prilično dobru vibru te daje naslutiti da će ovo u najmanju ruku biti nekarakerističan pogled na podžanr zombija.

Radnja filma je smještena devet godina nakon što je infekcija pretvorila većinu ljudskog društva u bijesna bića. Patrick, Jack i devetogodišnja djevojčica Lu preživljavaju u relativnom miru u kako se čini zaboravljenom gradu prekrivenom snijegom. Između Patricka i Jacka se tenzije mogu rezati nožem, očito je da ih razdvaja neka duboka mržnja. No kada se zaraženi ponovo pojave Patrick i Jack će biti primorani sve ‘nesuglasice’ ostaviti sa strane da bi mogli zaštititi jedino biće koje im obojici znači više od njih samih…

U filmu glavne uloge tumače Matthew Fox (Lost), Jeffrey Donovan (Burn Notice), Ahna O’Reilly (The Help), Quinn McColgan (Non-Stop) i Clara Lago (I Want You).

03062015_Extinction_01

Check Also

Moonfall: Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Roland Emmerich, čovjek koji stoji iza Dana neovisnosti i njegovog nastavka, probat će fanovima SF-a …

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Web Statistics