Prvi pogled na film Avatar: The Way of Water!

Nakon službenog otkrivanja naslova nastavka Avatara – Avatar: The Way of Water sada smo dobili i prve fotografije iz filma. Prepostavlja se da je riječ o fotografijama iz nadolazećeg trailera koji će biti ekskluzivno prikazivan prije projekcija filma Doctor Strange in the Multiverse of Madness, a tjedan dana kasnije svi će dobiti priliku uživati u njemu online. Kad smo već kod trailera on je zapravo već prikazan sretnicima koji su pohodili ovogodišnji CinemaCon i čini se da je publika njime bila prilično oduševljena.

Smješten više od desetljeća nakon događaja iz prvog filma, Avatar: The Way of Water počinje pričati priču o Sullyjevoj obitelji (Jake, Neytiri i njihova djeca), nevolji koja ih prati, naporima koje trpe da jedni druge održe na sigurnom, bitkama koje vode da bi ostali živi ​​i tragedijama kroz koje prolaze.

Povratničku glumačku ekipu filma čine Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Dileep Rao, Stephen Lang, Matt Gerald i Sigourney Weaver. Nova lica koja ćemo prvi puta gledati u drugom filmu su Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Jemaine Clement i Oona Chaplin uz dosta mladih glumačkih snaga koje između ostalog čine i Jamie Flatters kao Neteyam (prvorođeni sin Jakea i Neytiri), Britain Dalton kao Lo’ak (drugi sin Jakea i Neytiri) te Trinity Bliss kao Tuktirey (kćer Jakea i Neytiri).

Avatar: The Way of Water u kina stiže 16. prosinca. Redatelj filma je James Cameron.

Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics