Prvi pogled na fantastični duo koji predvodi seriju “Good Omens”

Započelo je snimanje Amazonove mini serije “Good Omens” koja će se bazirati na istoimenom popularnom romanu autora Neila Gaimana i Terryja Pratchetta. Sljedećih šest mjeseci snimat će se na lokacijama u Londonu i Južnoj Africi. Očekuje nas ukupno šest jednosatnih epizoda koje će u jednakoj mjeri nuditi humora, horora, fantasyja i drame. Za one neupućene ponovit ćemo da se serija zapravo radi u koprodukciji između Amazona i BBC-ja te će nakon prikazivanja na Amazon Primeu biti plasirana i na BBC Two. Scenarij je napisao sam Gaiman, a osim što potpisuje scenarij, ima i funkciju showrunnera. Režiser i izvršni producent je Douglas Mackinnon (Doctor Who, Outlander).

Glavne uloge tumačit će Michael Sheen (Kingdom of Heaven, Midnight in Paris) kao Aziraphale i David Tennant kao Crowley (Doctor Who, Jessica Jones). Danas nam je otkriven i prvi pogled na te famozne likove pa je hype skočio još više.

Potvrđeno je da se glumačkoj ekipi pridružuju Adria Arjona (Anathema Device), Nina Sosanya (Sister Mary Loquacious), Jack Whitehall (Newt), Michael McKean (Shadwell), Miranda Richardson (Madame Tracy), Ned Dennehy (Hastur) i Ariyon Bakare (Ligur).

Radnja serije je smještena u 2018. godinu, kada se čovječanstvo nalazi na rubu apokalipse i priprema se za neizbježan sudnji dan. Ali, Aziraphale, pomalo zbunjeni anđeo, i demon Crowley, nisu entuzijastički nastrojeni po pitanju kraja svijeta. A, i ne mogu da pronađu Antikrista…

Good Omens na Amazon Prime stiže 2019. godine.

Good Omens

Good Omens

Check Also

Nove fotke iz filma Avatar: The Way of Water!

Prošlo je 13 godina otkako nas je James Cameron oduševio s avanturom na Pandori. Fanovi …

Prvi teaser za distopijski film Polaris

Objavljen je prvi teaser trailer za distopijski film Polaris koji će otvoriti nadolazeći Fantasia International …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics