Prvi pogled na drugu sezonu serije “Stranger Things”

 

Klinci iz famozne serije “Stranger Things” koji su doslovce zaludili svijet se vraćaju na male ekrane u drugoj sezoni. Prvi pogled na iščekivanu drugu sezonu stiže puno prije nego što smo se usudili nadati. Entertainment Weekly je upravo objavio da će se prvi teaser trailer emitirati tijekom Super Bowla. Očito se Netflix ne libi razriješiti kesu kada je u pitanju ovakva hit serija jer svi znamo koliko su skupe sekunde reklamiranja za vrijeme Super Bowla.

U međuvremnu da bi čekanje malo lakše prošlo EW nas je počastio s prvom fotografijom iz druge sezone serije. Kao što i sami možete vidjeti riječ je o epizodi s temom Noć vještica, u kojoj su nam poznati i dragi likovi maskirani u još poznatije i nekima sasvim sigurno još i draže žanrovske likove – Istjerivače duhova iz 1984. godine.

Kako sad da ostanemo mirni kad znamo da nas čeka fantastičan “Stranger Things Halloween” specijal.

Da ponovimo, u drugu sezonu serije stižu pridošlice Sean Astin, Paul Reiser, Brett Gelman, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Rob Morgan i Sadie Sink. Svi oni će se pridružiti već poznatoj glumačkoj ekipi od kojih su za sada potvrđena sljedeća imena: Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer i Charlie Heaton.

03022017_stranger_things_S2_post_1

Check Also

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Jedan komentar

  1. 11 se vraća :O

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics