Ovu jesen Doom: Annihilation će dovesti pakao na Zemlju

Prošlo je gotovo godinu dana od kada je otkriveno kako Universal priprema novu adaptaciju video igre Doom. Od tada je izašlo vrlo malo informacija, osim najave da je film odgođen radi poliranja vizuala, koji su navodno uključivali neke opake scene pakla. Sada smo konačno dobili nekoliko ključnih informacija zajedno s prvim fotografijama iz filma.

Za početak krećemo od službenog naziva filma koji glasi Doom: Annihilation. Zanimljivo je i to kako film neće ići u kina, već direktno na digitalne servise, a izrađuje ga Universalova ispostava Universal 1440 Entertainment. Nadalje sada znamo da Doom: Annihilation nije direktni nastavak na film Doom iz 2005. godine, kako se prije najavljivalo. Što je zapravo vrlo dobra stvar, jer je taj film definitivno bio ispod svakog prosjeka u svim aspektima. Dovoljno je reći da je ocjena filma na stranici Rotten Tomatoes bila svega 19%.

Potpuno novi film bazirat će se na nasljedstvu franšize čiji korijeni potječu iz popularne FPS video igre Doom. Radnja će pratiti grupu svemirskih marinaca koji reagiraju na poziv u pomoć iz baze na Marsovom mjesecu, samo kako bi otkrili da su ga preplavila demonska bića koja prijete stvoriti pakao na Zemlji.

Film je napisao i režirao Tony Giglio (Chaos, Timber Falls). Izvršni producenti su Lorenzo Di Bonaventura (Bumblebee) i John Wells (Animal Kingdom) dok su producenti Jeffery Beach (Jarhead 3: The Siege), Phillip Roth (Death Race: 4 Beyond Anarchy) i Ogden Gavanski (Cult of Chucky). Glavne uloge tumače Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion), Nina Bergman (The Car: Road to Revenge), Hari Dhillon, Louis Mandylor, Lorina Kamburova, Amer Chadha-Patel, Jemma Moore, James Weber Brown, Arkie Reece, Chidi Ajufo, Gavin Brocker, Nathan Cooper, Katrina Nare, Clayton Adams, Cassidy Little i Boyan Anev.

Doom: Annihilation izlazi na jesen ove godine.

Doom: Annihilation

Doom: Annihilation

Doom: Annihilation

Check Also

Uskoro na Netflix stiže SF serija Chosen

Netflix pojačava dansku produkciju i najavljuje novu originalnu žanrovsku seriju. Riječ je o SF seriji …

The Adam Project: prvi pogled na Netflixov SF film s Ryanom Reynoldsom

The Adam Project je novi filmski projekt na kojem ponovo zajedno surađuju Ryan Reynolds i …

Web Statistics