Ovu jesen Doom: Annihilation će dovesti pakao na Zemlju

Prošlo je gotovo godinu dana od kada je otkriveno kako Universal priprema novu adaptaciju video igre Doom. Od tada je izašlo vrlo malo informacija, osim najave da je film odgođen radi poliranja vizuala, koji su navodno uključivali neke opake scene pakla. Sada smo konačno dobili nekoliko ključnih informacija zajedno s prvim fotografijama iz filma.

Za početak krećemo od službenog naziva filma koji glasi Doom: Annihilation. Zanimljivo je i to kako film neće ići u kina, već direktno na digitalne servise, a izrađuje ga Universalova ispostava Universal 1440 Entertainment. Nadalje sada znamo da Doom: Annihilation nije direktni nastavak na film Doom iz 2005. godine, kako se prije najavljivalo. Što je zapravo vrlo dobra stvar, jer je taj film definitivno bio ispod svakog prosjeka u svim aspektima. Dovoljno je reći da je ocjena filma na stranici Rotten Tomatoes bila svega 19%.

Potpuno novi film bazirat će se na nasljedstvu franšize čiji korijeni potječu iz popularne FPS video igre Doom. Radnja će pratiti grupu svemirskih marinaca koji reagiraju na poziv u pomoć iz baze na Marsovom mjesecu, samo kako bi otkrili da su ga preplavila demonska bića koja prijete stvoriti pakao na Zemlji.

Film je napisao i režirao Tony Giglio (Chaos, Timber Falls). Izvršni producenti su Lorenzo Di Bonaventura (Bumblebee) i John Wells (Animal Kingdom) dok su producenti Jeffery Beach (Jarhead 3: The Siege), Phillip Roth (Death Race: 4 Beyond Anarchy) i Ogden Gavanski (Cult of Chucky). Glavne uloge tumače Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion), Nina Bergman (The Car: Road to Revenge), Hari Dhillon, Louis Mandylor, Lorina Kamburova, Amer Chadha-Patel, Jemma Moore, James Weber Brown, Arkie Reece, Chidi Ajufo, Gavin Brocker, Nathan Cooper, Katrina Nare, Clayton Adams, Cassidy Little i Boyan Anev.

Doom: Annihilation izlazi na jesen ove godine.

Doom: Annihilation

Doom: Annihilation

Doom: Annihilation

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics