Prvi pogled na Blade Runner 2

 

“Savršeno se sjećam uvodne scene”, rekao je Denis Villeneuve, dodajući da je gledao film tisuću puta, te da ga zna napamet. “Ta muzika, pogled na Los Angeles u 2019. godini, smog, taj mrak. To je zapravo film koji me potaknuo da postanem redateljem.” Tako da su osobni ulozi bili zaista visoki kada je riječ o njegovom režiranju nastavka Blade Runnera. Pomalo ga je strašila ta činjenica i navodno je preprodukcija bila vrlo teška dok nije popio kavu s Hamptonom Fancherom koji je zaslužan za scenarij originalnog filma. “On mi je rekao da je Blade Runner san. Samo trebamo ponovo sanjati i ne brinuti se previše o logici. To je uklonilo pritisak i naprosto mi dalo ključ za nastavak.”

Radnja nastavka kojeg su napisali Fancher i Michael Green je strogo čuvana tajna, ali Villeneuve je potvrdio da se događaji zbivaju nekoliko desetljeća nakon originala. Radnja je ponovo smještena u budućnost Los Angelesa iako je uglavnom riječ o zapadnoj obali. “Klima je poludila – ocean, kiša, snijeg su toksični,” rekao je redatelj. Vozilo na objavljenom koncept artu je vrsta ralice koja lebdi iznad ulica i uništava snijeg.

U nastavku će Ryan Gosling glumiti uz Harrisona Forda koji se vraća kultnoj ulozi Ricka Deckarda, ali očito u bitno starijoj varijanti. “On je pun mudrosti i dobrih savjeta,” izjavio je Villeneuve.

Blade Runner 2 bi u kina trebao stići 06. listopada 2017. godine.

16072016_blade_runner_2_post_2

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics