Prvi pogled na Babylon 5: The Road Home

Objavljen je mali uvid u nadolazeći animirani film Babylon 5: The Road Home. Scenarist i izvršni producent filma, J. Michael Straczynski, putem Twittera je podijelio prve fotografije projekta. Riječ je o četiri fotke iz novog animiranog filma, koje je Straczynski zapravo inicijalno otkrio na Phoenix Fan Fusion konvenciji. Redatelj filma je Matt Peters (Batman and Superman: Battle of the Super Sons).

Jedna od fotki daje prvi pogled na Zathrasa, kojem će glas posuditi Paul Guyet (League of Legends) umjesto pokojnog Tima Choatea, koji također daje glas Jeffreyju Sinclairu umjesto Michaela O’Harea — omiljenog skrbnika Great Machinea, odjevenog u svoju prepoznatljivu smeđu i bijelu bundu. Treća slika prikazuje više članova ekipe, uključujući Delenn kojoj glas posuđuje Rebecca Riedy (Love, Death, and Robots), koja će zamijeniti pokojnu Miru Furlan, i Johna Sheridana kojem glas posuđuje Bruce Boxleitner. Posljednja slika otkriva novi logo za film.

Babylon 5: The Road Home nastavit će priču koju je započela 1990-ih. “Putujte galaksijom s Johnom Sheridanom dok se on neočekivano nađe nošen kroz više vremenskih linija i alternativnih stvarnosti u nastojanju da se vrati kući. Putem se ponovno susreće s nekim poznatim licima, dok otkriva nova kozmička otkrića o povijesti, svrsi i značenju svemira.”

Babylon 5: The Road Home reboot je originalne znanstvenofantastične serije Babylon 5 koja se emitirala od siječnja 1994. tijekom pet sezona. U animiranom filmu vraća se nekoliko originalnih članova serije, koji će posuditi glasove svojim animiranim likovima. Osim Boxleitnera, to su Claudia Christian kao Susan Ivanova, Peter Juraski kao Londo Mollari, Bill Mumy kao Lennier, Tracy Scoggins kao Elizabeth Lochley i Patricia Tallman kao Lyta Alexander.

Od finala serije u studenom 1998., nekoliko članova originalne postave je preminulo pa će im glas posuditi novi glumci. To uključuje Phila LaMarra kojeg zamjenjuje Richard Biggs kao dr. Stephen Franklin dok Andre Morgado zamjenjuje Andreasa Katsulasa kao G’Kar. U filmu će se pojaviti i potpuno novi likovi, kao što su Mara Junot kao reporterka i Piotr Michael kao David Sheridan, sin Johna Sheridana.

Babylon 5: The Road Home stiže ovog ljeta, iako još uvijek nije otkriveno točno kada.

Babylon 5: The Road Home

Babylon 5: The Road Home

Babylon 5: The Road Home

Babylon 5: The Road Home

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics