Prvi pogled na Amazonovu SF seriju Night Sky

Što biste vi učinili da imate pristup drugom svijetu? Kako bi se ponašali da samo vi možete uživati u napuštenom planetu? Da li bi nekome rekli da to možete ili bi ostala vaša tajna? Koliko bi zapravo istraživali planet? Da, znamo, ne bi svi odgovorili jednako na ova pitanja. No uskoro ćemo otkriti jednu od tih mogućnosti u Amazonovoj dramskoj SF seriji Night Sky koja je inicijalno bila poznata pod nazivom Lightyears. Tvorci serije su Holden Miller (The Son) i Daniel C. Connolly (Into the Badlands, Colony). Miller je također i scenarist te jedan od izvršnih producenata dok je Connolly showrunner i izvršni producent. Redatelj prve dvije epizode je Juan José Campanella (The Secret In Their Eyes, Halt And Catch Fire). Ostali izvršni producenti su Jimmy Miller, Sam Hansen i Philip Martin. Serija se sastoji od osam epizoda koje su koproducirali Amazon Studios i Legendary Television.

Serija prati Irene i Franklina Yorka, par koji je prije mnogo godina pronašao odaju zakopanu u svom dvorištu koja neobjašnjivo vodi do napuštenog planeta. Par je godinama pažljivo čuvao svoju neobičnu tajnu, ali kada u njihov život zakorači enigmatični mladić, njihova se tajna i život koji su stvorili zajedno preokrenu naopačke. A odaja koju su mislili da poznaju tako dobro pokazat će se kao mnogo više od onoga što su ikada mogli i zamisliti.

Glavne uloge tumače Sissy Spacek (The Old Man and The Gun), J.K. Simmons (Being the Ricardos) i Chai Hansen (The Newsreader). Osim njih gledat ćemo i Adama Bartleyja, Julietu Zylberberg, Rocío Hernández, Kiah McKirnan, Beth Lacke, Stephena Louisa Grusha i Cass Buggé.

“U priči o svakodnevnom životu – odlasku u ordinaciju i kupovini hrane – postoji to prebacivanje naprijed-natrag – pomiješano s ovom prekrasnom fantazijom iz snova.” – izjavio je showrunner Dan Connolly. Vrlo intrigantan spoj stvari i jedva čekamo kako prvi trailer tako i samu seriju.

Night Sky na Prime Video premijerno stiže već 20. svibnja.

Check Also

Prvi teaser trailer za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su prvi službeni teaser trailer za spin-off seriju Dune: Prophecy, …

The Lord of The Rings: The Rings of Power, prvi teaser za 2. sezonu serije

Prime Video objavio je prvi teaser i poster za drugu sezonu serije The Lord of …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics