Prvi pogled na 2. sezonu Appleovih serija Severance i Silo!

Danas smo dobili prvi pogled na nove sezone jednih od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance i Silo. Prvi video materijali objavljeni su u sklopu događanja Apple Worldwide Developers Conference iliti WWDC 2024 kao dio teasera za ono što tek dolazi na Apple TV Plus.

Video počinje povratkom Marka Scouta u Lumon Industries, dok mu Milchick želi dobrodošlicu. To je jedan kratki isječak, dok drugi također prikazuje Marka, ali u raznim radnim odijelima na stolu u Lumonu, a zatim ga prikazuje kako trči kroz hodnike zgrade. To nam zapravo ne daje previše konteksta, ali bolje je od ničega. Apple TV Plus je uz video objavio i frišku fotografiju iz druge sezone Severancea, koja opet prikazuje Marka, no ovaj puta kako drži svoje balone dobrodošlice.

Druga sezona serije Severance nastavit će istraživati ​​posljedice postupka ‘raskida’ i predstaviti nove članove glumačke postave koje čine: Gwendoline Christie (Game of Thrones), John Noble (Fringe), Alia Shawkat (Arrested Development), Merritt Wever (Unbelievable), Bob Balaban (The Chair), Robby Benson (American Dreams), Ólafur Darri Ólafsson (The Missing, NOS4A2) i Stefano Carranante.

Druga najzanimljivija stvar u teaseru je pogled na drugu sezonu distopijske SF serije Silo, s Rebeccom Ferguson, Timom Robbinsom, Commonom i ostalima u glavnim ulogama. Otkrivene su i prve fotografije koje uključuju dvije fotke s Juliette Nichols kako stoji ispred Silosa u svom odijelu za čišćenje, kao i one s likom Roberta Simsa te Bernarda Hollanda.

Za sada niti Severance ni Silo nemaju datum premijere za nove sezone. Severance i Silo samo su dvije serije u nizu projekata koji su prikazani u videu, koji također uključuje poglede na serije Dark Matter, Presumed Innocent, Bad Monkey i Lady in the Lake; nove filmove Fly Me to the Moon, Wolfs i The Instigators te povratničke serije Pacinko, Slow Horses i Shrinking.

Check Also

Nosferatu: prvi trailer za remake redatelja Roberta Eggersa!

Focus Features konačno je objavio prvi teaser trailer za remake filma Nosferatu, redatelja i scenarista …

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics