Prvi pogled i detalji Fassbenderovog lika iz filma “Assassin’s Creed”

 

Trebalo je neko vrijeme, ali konačno smo dobili prvi pogled na film “Assassin’s Creed” iliti točnije na glavnog protagonista Calluma Lyncha kojeg tumači Michael Fassbender. Da, da, znamo da ime lika ne zvuči poznato, to je zato što je on posebno kreiran za potrebe filma, a to možda i nije tako loša stvar jer serijal igre ima prebogatu povijest pa se ovako može ponuditi nešto sasvim novo umjesto da se priča samo filmski prepričava.
20th Century Fox je fotku pustio u opticaj jučer, a danas službeno započinje i snimanje filma što je potvrdio producent Frank Marshall. Redatelj filma je Justin Kurzel, a uz Fassbendera ćemo u ključnim ulogama gledati Marion Cotillard, Michaela Kennetha Williamsa i Ariane Labed. Film na velika platna stiže 21. prosinca 2016.

Priča će se baviti sukobom između Assassina i Templara. Kroz revolucionarnu tehnologiju koja zapravo otključava genetsko pamćenje Callum Lynch će iskusiti avanture svog pretka Aguilara iz 15. stoljeća (Španjolska). Callum će tako otkriti da potiče iz misterioznog tajnog društva Assassinsa te da posjeduje golemo znanje i vještine koje će koristiti u svojoj borbi protiv Templara u današnjem vremenu.

28082015_assassins_creed_callum_lynch_post

Check Also

The Old Guard na Netflix stiže već sutra, 10. srpnja!

Netflix i Skydance su objavili novi video, fotografije i poster za akcijski fantasy film The …

The Boys: novi opaki trailer za 2. sezonu izvrsne Amazonove serije

Amazon je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu njihove izvrsne, krvave i netipične superherojske …

Web Statistics