Sletio je prvi opaki trailer za Black Widow!

Marvel Studios je objavio prvi teaser trailer i poster za prikvel film Black Widow, u kojem se Scarlett Johansson vraća kao Natasha Romanoff. Film je radnjom smješten između događaja Captain America: Civil War, ali prije Avengers: Infinity War. Redateljica filma je Cate Shortland (Berlin Syndrome), prema scenariju kojeg potpisuju Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) i Jac Schaefer (The Hustle).

Samostalni film Black Widow je svojevrsni prikvel, koji nam između ostalog razotkriva misteriozni lik kroz Natashinu prošlost i treniranje u elitnom KGB-ovom programu (Avengers: Age of Ultron). Johansson je nedavnom intervjuu izjavila kako je to film o opraštanju samom sebi, ali i o obitelji.

Triler nam otkriva i pogled na glavnog negativaca – zloglasnog Taskmastera, i to s lukom i strijelom. Njegov identitet još nije otkriven, ali u stripovima je oslikan kao moćan protivnik, plaćenik koji može instatno kopirati i upiti protivnikovu snagu i borilačke vještine.

Uz Johansson ostale glavne uloge tumče Florence Pugh (Midsommar) kao Yelena Belova, David Harbour (Hellboy) kao Alexei Shostakov a.k.a Red Guardian – u stripu je taj lik sovjetski pokušaj njihove verzije Kapetana Amerike, Rachel Weisz (The Favourite) kao Melina Vostokoff i O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale) kao Rick Mason. Ponovo ćemo gledati i Williama Hurta kao izaslanika UN-a Thaddeusa Rossa kojem će, pretpostavljamo glavni cilj biti uhititi Natashu zbog kršenja Sokovijskog sporazuma.

Black Widow u kina stiže 01. svibnja 2020.

Black Widow

Black Widow

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics