Sletio je prvi opaki trailer za Black Widow!

Marvel Studios je objavio prvi teaser trailer i poster za prikvel film Black Widow, u kojem se Scarlett Johansson vraća kao Natasha Romanoff. Film je radnjom smješten između događaja Captain America: Civil War, ali prije Avengers: Infinity War. Redateljica filma je Cate Shortland (Berlin Syndrome), prema scenariju kojeg potpisuju Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) i Jac Schaefer (The Hustle).

Samostalni film Black Widow je svojevrsni prikvel, koji nam između ostalog razotkriva misteriozni lik kroz Natashinu prošlost i treniranje u elitnom KGB-ovom programu (Avengers: Age of Ultron). Johansson je nedavnom intervjuu izjavila kako je to film o opraštanju samom sebi, ali i o obitelji.

Triler nam otkriva i pogled na glavnog negativaca – zloglasnog Taskmastera, i to s lukom i strijelom. Njegov identitet još nije otkriven, ali u stripovima je oslikan kao moćan protivnik, plaćenik koji može instatno kopirati i upiti protivnikovu snagu i borilačke vještine.

Uz Johansson ostale glavne uloge tumče Florence Pugh (Midsommar) kao Yelena Belova, David Harbour (Hellboy) kao Alexei Shostakov a.k.a Red Guardian – u stripu je taj lik sovjetski pokušaj njihove verzije Kapetana Amerike, Rachel Weisz (The Favourite) kao Melina Vostokoff i O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale) kao Rick Mason. Ponovo ćemo gledati i Williama Hurta kao izaslanika UN-a Thaddeusa Rossa kojem će, pretpostavljamo glavni cilj biti uhititi Natashu zbog kršenja Sokovijskog sporazuma.

Black Widow u kina stiže 01. svibnja 2020.

Black Widow

Black Widow

Check Also

Castlevania je obnovljena za 4. sezonu!

Tek što smo objavili recenziju za treću sezonu Netflixove serije Castlevania, stigla je službena informacija …

Into The Night: sletio je prvi teaser za Netflixovu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser trailer za belgijsku žanrovsku seriju Into The Night. Tvorac, scenarist …

Web Statistics