Prvi očaravajući trailer za Disneyjev animirani film Raya and the Last Dragon

Konačno je objavljen prvi trailer za Raya and the Last Dragon, i moramo priznati da izgleda jako divno. Rječ je o animiranom filmu koji je poseban po puno stvari, jer je inpiriran kulturama jugoistočne Azije, da će koristiti za titularni lik glumicu odgovarajućeg podrijetla – Kelly Marie Tran (što ju čini prvom jugoistočnom azijatkinjom koja će predvoditi Disneyjev animirani film), ali i da će se razvijati na daljinu, s obzirom da je produkcija počela taman kada je krenula i dalje aktualna pandemija koronavirusa.

Redatelji filma su Don Hall (Moana), Carlos López Estrada (Blindspotting), Paul Briggs (Zootopia) i John Ripa, prema scenariju kojeg potpisuju Qui Nguyen i Adele Lim (Crazy Rich Asians). Glasove su glavnim likovima posudili Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi) kao Raya te Awkwafina (The Farewell) kao posljednji zmaj Sisu.

Jako davno, u fantasy svijetu Kumandre, ljudi i zmajevi su živjeli zajedno u harmoniji. No kad je zla sila zaprijetila zemlji, zmajevi su se žrtvovali da spase čovječanstvo. Sada, 500 godina kasnije, to isto zlo se vratilo, stoga usamljena ratnica Raya mora pronaći posljednjeg legendarnog zmaja kako bi obnovio slomljenu zemlju i podijeljene ljude. Međutim, tijekom svog putovanja naučit će da će trebati više od zmaja da se spasi svijet – trebat će i povjerenje i timski rad.

Raya and the Last Dragon bi u kina trebao stići 12. ožujka 2021. godine.

Raya the Last Dragon

Check Also

Trideset novčića: nova HBO-ova horor serija stiže 29. studenog

Trideset novčića (30 Monedas) je španjolska horor serija koja sutra stiže na HBO. Redatelj je …

The Nevers: Joss Whedon je napustio HBO-ov projekt

Joss Whedon (The Avengers, Firefly, Buffy the Vampire Slayer) je napustio HBO-ovu seriju The Nevers. …

Web Statistics