DC Universe je otkrio prvi neobični teaser za seriju Doom Patrol

Prije nekoliko tjedana je dio grupe Doom Patrol, nepodobnih DC-jevih superjunaka doživjelo svoj debi u sklopu četvrte epizode serije Titans. Za nešto manje od dva mjeseca sve otkačene i disfunkcionalne junake grupe gledat ćemo u njihovoj vlastitoj seriji, a što nas otprilike očekuje možete provjeriti u prvom, neobičnom teaseru za Doom Patrol.

Prvi pogled ne seriju otkrio nam je pet glavnih likova: Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborga (Joivan Wade), Negative Mana (Matt Bomer) i Robotmana (Brendan Fraser). Osim teasera, objavljeni su i karakterni posteri koji samo dodatno naglašavaju neobičnost likova i njihove različitosti. Osim likova Doom Patrola koji je otkrio teaser, posljednji poster nam je dao i prvi pogled na lik vođe i mentora grupe – dr. Niles Caulder aka The Chiefa (Timothy Dalton).

Doom Patrol je adaptacija istoimenog stripa koja će se fokusirati na Cyborga, Robotmana, Negative Mana, Elasti-Woman, Crazy Jane i dr. Nilesa Cauldera, grupu nepodobnih superjunaka koji nastoje spasiti svijet, dok se nose sa svojim traumatiziranim i čudnim životima…

Scenarist serije je Jeremy Carver (Being Human, Supernatural) koji je ujedno i showrunner, ali i izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Geoffom Johnsom i Sarah Schechter.

Doom Patrol je razvijan za DC Universe streaming servis na koji stiže 15. veljače 2019. godine.

Doom Patrol

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics