DC Universe je otkrio prvi neobični teaser za seriju Doom Patrol

Prije nekoliko tjedana je dio grupe Doom Patrol, nepodobnih DC-jevih superjunaka doživjelo svoj debi u sklopu četvrte epizode serije Titans. Za nešto manje od dva mjeseca sve otkačene i disfunkcionalne junake grupe gledat ćemo u njihovoj vlastitoj seriji, a što nas otprilike očekuje možete provjeriti u prvom, neobičnom teaseru za Doom Patrol.

Prvi pogled ne seriju otkrio nam je pet glavnih likova: Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborga (Joivan Wade), Negative Mana (Matt Bomer) i Robotmana (Brendan Fraser). Osim teasera, objavljeni su i karakterni posteri koji samo dodatno naglašavaju neobičnost likova i njihove različitosti. Osim likova Doom Patrola koji je otkrio teaser, posljednji poster nam je dao i prvi pogled na lik vođe i mentora grupe – dr. Niles Caulder aka The Chiefa (Timothy Dalton).

Doom Patrol je adaptacija istoimenog stripa koja će se fokusirati na Cyborga, Robotmana, Negative Mana, Elasti-Woman, Crazy Jane i dr. Nilesa Cauldera, grupu nepodobnih superjunaka koji nastoje spasiti svijet, dok se nose sa svojim traumatiziranim i čudnim životima…

Scenarist serije je Jeremy Carver (Being Human, Supernatural) koji je ujedno i showrunner, ali i izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Geoffom Johnsom i Sarah Schechter.

Doom Patrol je razvijan za DC Universe streaming servis na koji stiže 15. veljače 2019. godine.

Doom Patrol

Check Also

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics