Prvi, misteriozni trailer za 4. sezonu serije Westworld!

HBO je objavio službeni teaser trailer za četvrtu sezonu distopijske serije Westworld koja je završila sa snimanjem još u prosincu prošle godine. Trailer očito ironično koristi pjesmu Perfect Day, Loua Reeda kao glazbenu podlogu. Bez dijaloga u traileru i s vrlo malo tragova o radnji nove sezone vrlo je teško posložiti viđeno u neku smislenu cjelinu. Isprva vidimo trenutke ispunjene određenim mirom, ali zatim trailer polagano postaje vrlo zlosutan s kadrovima robota koji bljuje insekte sa svog ispucalog lica, zidova umrljanih krvlju, Bernarda u lokvi krvi i muhe koja ulazi u oči čovjeka (poput one koja se nekoć smjestila u Doloresino oko u premijeri prve sezone). Što god da se točno zbiva riječ je o ‘pomaknutim’ stvarima, što je i za očekivati od ove serije.

Trailer nam je također potvrdio i koji se članovi glumačke ekipe vraćaju s novom sezonom Westworlda. Tako ćemo opet gledati Jeffreyja Wrighta, Eda Harrisa, Thandiwe Newton, Lukea Hemswortha, Tessu Thompson, Angelu Sarafyan, Aarona Paula i što je možda najzanimljivije Evan Rachel Wood. Od novih lica trailer je otkrio da ćemo imati priliku gledati i Arianu DeBose koja je nedavno osvojila Oscara za svoju izvedbu u filmu West Side Story.

“Četvrta sezona će biti bliža Westworldu kojeg ste naučili očekivati i više će se baviti nekim problemima i tehnologijom koja će nam izgledati poznato, kao i uvijek. Bit će vrlo uzbudljivo.” – svojedobno je izjavio Wright. Usput nam je dao i malu natruhu onoga što očekuje njegov lik u novoj sezoni: “Bernard još uvijek pokušava sve riješiti i još uvijek je dio ‘borbe’. Borba se nastavlja, a Bernard je u središtu svega toga. Bit će zabavno.”

Četvrta sezona Westworlda na HBO i HBO Max stiže 26. lipnja. Tvorci serije su Jonathan Nolan i Lisa Joy koji su također i izvršni producenti zajedno s J.J. Abramsom, Richardom J. Lewisom, Robertom Patinom, Athenom Wickham i Benom Stephensonom.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics