Prvi koncept artovi za FX-ovu seriju smještenu u Alien svemir!

Već vrlo vjerojatno znate da uskoro stiže FX-ova serija smještena u Alien svemir, na kojoj kao tvorac, scenarist i showrunner radi Noah Hawley (Fargo, Legion). Ako vam ideja serije nije po volji tada se možda veselite novom filmu kojeg će za 20th Century Studios režirati i napisati Fede Alvarez (Evil Dead, Don’t Breathe). No za sada ćemo fokus ipak prebaciti na seriju, za koju su objavljeni i prvi koncept artovi koje možete pronaći ispod teksta.

Radnja serije se događa nekih 70 godina od sada, i to na Zemlji. Ripley kao ni ostali poznati likovi neće biti dio te priče, osim samog Aliena. Zloglasna Weyland-Yutani korporacija je i dalje prisutna, ali više nije jedna od glavnih okosnica radnje. Serijal će nam predstaviti novi korporativni entitet – Prodigy Corporation. Za razliku od Weyland-Yutanijevih potpuno robotskih sintetika koji funkcioniraju pomoću algoritma umjetne inteligencije, fokus Prodigy Corporationa je na asimilaciji ljudske svijesti u sintetička tijela. Obje se tvrtke natječu za sljedeću najbolju revolucionarnu tehnologiju.

Koncept artovi su navodno dio ranijeg dijela sezone. Na žalost ili na sreću, kako već na to gledate, artovi ne otkrivaju nikakve grandiozne elemente radnje. Prvi koncept art prikazuje srušeni brod Weyland-Yutanija, USCSS Maginot, koji je sletio u grad pod kontrolom konkurentske tvrtke Prodigy Corporation. Drugi art prikazuju ono što izgleda kao vojnici koji istražuju veliku prostoriju industrijskog izgleda gdje pronalaze Alienova jaja, dok treći art otkriva potpuno odraslog Xenomorpha kako napada jednog od muškaraca unutar okna.

Snimanje serije je planirano za 2023. godinu, što je malo čudno s obzirom da se očekuje da ćemo je iste godine i gledati na FX-u i platformi Hulu. Za VFX je zadužena Weta.

Alien

Alien

Alien

Check Also

Prvi teaser za specijal Wynonna Earp: Vengeance!

Dobrodošli u Čistilište! Wynonna Earp se vraća na male ekrane s tv specijalom od 90 …

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics