Stigao je prvi klip za 3. sezonu SF serije The Expanse

U sklopu panela “The Science of The Expanse” na WonderConu objavljen je ekskluzivni klip iz nadolazeće, treće sezone. Na panelu su sudjelovali Naren Shankar, Shohreh Aghdashloo, Frankie Adams i Cas Anvar, dok je moderator bio Kyle Hill (urednik Nerdista, voditelj MythBustersa). Bilo bi lijepo da smo mogli pohoditi WonderCon, no Anaheim je daleko i putovanje do njega previše skupo pa se stoga moramo zadovoljiti što smo bar dobili priliku pogledati klip i saznati pokoju novu informaciju koja je procurila s panela. Također je objavljen i featurette video koji je gotovo zamjena za novi trailer samo s komentarima ekipe koja sudjeluje na projektu.

Jedana od zanimljivosti koju smo saznali je da su scenariji kodirani različitim bojama ovisno o tipu gravitacije u pojedinim scenama. Frankie je otkrila da je incijalno za oblačenje njezinog famoznog oklopa trebalo do sat vremena, ali da je nedavno postavljen rekord od samo trinaest minuta. Cas je pak podijelio s publikom da mu je jedna od najtežih stvari na setu simulirati bestežinsko stanje kada na sebi nosi 30tak kila težak oklop.

Showrunner serije Naren Shankar najavio je da ćemo imati prilike vidjeti protomolekulu kako čini stvari koje nikada ne bismo očekivali da uopće može napraviti. Pa sad vi recite da niste uzbuđeni.

U trećoj sezoni Zemlja, Mars i Pojas su u ratu, gdje svi nastoje preuzeti kontrolu. Sada više nego ikada prije misija za otključavanje tajne koju nosi protomolekula je još veći prioritet i svaka odluka koja se donosi povezna s njom bi mogla ugroziti preživljavanje čitavog Sunčevog sustava.

Treća sezona će sa svojih 13 epizoda prvo dovršiti radnju druge knjige (Caliban’s War) iz serijala Prostranstvo Jamesa S.A. Coreyja i zatim nastaviti s adaptacijom treće knjige (Abbadon’s Gate). Budući da je za razliku od nekih drugih autora ritam izdavanja stabilan, jedna knjiga po godini, toplo vam preporučamo i književni serijal. Za one koji preferiraju prijevod, prvi dio Buđenje Levijatana i već spomenuti drugi dio Kalibanov rat koji je izdao Hangar 7 možete pronaći na Inverzijinom webshopu.

Glavne, već svima poznate uloge tumače Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham i Frankie Adams. No nova sezona će predstaviti i neke nove likove poput onih koje će tumačiti David Strathairn (Good Night, and Good Luck, Sneakers) i Elizabeth Mitchell (LOST, V, Once Upon a Time).

The Expanse se na male ekrane vraća 11. travnja.

The Expanse

Check Also

Sweet Tooth: puni trailer za Netflixovu adaptaciju!

Netflix je objavio puni trailer i poster za seriju Sweet Tooth, adaptaciju DC-jevog istoimenog strip …

Novi pogled i detalji za Marvelove serije Loki i What If…?

Entertainment Weekly je objavio listu 26 nadolazećih serija koje su obavezne za gledanje ovog ljeta …

Web Statistics