HBO: prvi kadrovi iz 8. sezone Igre prijestolja, i serije Watchmen

Tijekom dodjele Zlatnih globusa HBO je objavio provo video s kadrovima svojih najpoznatijih, ali i nekih novih serija, pa smo tako dobili prvi pogled na posljednju sezonu Igre prijestolja kao i vrlo iščekivanu TV “adaptaciju” Watchmena od Damona Lindelofa.

U kratkoj, ali vrlo značajnoj sceni iz osme sezone serije Igra prijestolja imamo prilike vidjeti Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) kako po prvi puta stiže u Winterfell. Prati ju Jon Snow (Kit Harrington) dok izlaze pred Sansu Stark (Sophie Turner), koja kontrolu nad zemljom predaje Majci zmajeva uz famoznu rečenicu (i još famozniji izraz lica): “Winterfell is yours, your grace…”

Scena iz serije Watchmen nudi pogled na maskirane “žute” policajace, no njih smo već vidjeli ranije na nekoliko fotografija. No vrlo zanimljivo je otkrivanje lika koji je po svemu sudeći Rorschach. S obzirom da on do sada nije najavljen kao jedan od likova ovo bi se moglo pokazati kao veliko iznenađenje za fanove Mooreovog originalnog materijala. Također smo dobili i prvi pogled na lik kojeg tumači Jeremy Irons. Još nije službeno potvrđeno, ali pretpostavlja se da će on utjeloviti starijeg no i dalje opakog Adriana Veidta aka Ozymandiasa.

HBO još nije otkrio datum premjere za seriju Watchmen, ali zato znamo da osma i ujedno posljednja sezona serije Igra prijestolja stiže u travnju s ukupno šest epizoda. Iako je ovo zadnja sezona Igre prijestolja, ovo nije i zadnji pogled na Westeros (i Essos). HBO već priprema niz spinoffa, od kojih će nas prvi vratiti u Doba heroja, i teror Duge Noći, uz Naomi Wats u glavnoj ulozi.

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics