Prvi, emocionalni trailer za Black Panther: Wakanda Forever!

Marvel Studios je u sklopu San Diego Comic-Cona otkrio brojne novosti i zanimljivosti, ali s njima ćemo se detaljnije pozabaviti u sljedećem članku, jer ovaj će prvenstvano biti posvećen filmu Black Panther: Wakanda Forever. Tako smo dobili prvi službeni teaser trailer i poster za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg je i ovaj puta režirao Ryan Coogler. Film je bio predmet raznih spekulacija s obzirom na odsutnost glavnog lika nakon smrti Chadwicka Bosemana koji je tumačio titularni lik. Ali Wakanda je više od jednog čovjeka! A kraljevstvo Wakande ima mnogo heroja, kao što je otkrio i prvi trailer.

Ono što je vrlo jasno iz trailera je da će film između ostalog u fokusu imati gubitak T’Challe. Mnogo poznatih lica iz prvog filma oplakuje smrt njihovog kralja, Nakia, M’Baku, Ramonda, Okoye i Shuri. Posebno rezonira gubitak kod T’Challine majke koja je preuzela upražnjenu kraljevsku stolicu. Druga nit radnje čini se otkriva da će se Wakanda barem u nekom trenutku boriti protiv kraljevstva Atlantide koju predvodi Namor aka Sub-Mariner.

Kraljica Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) i Dora Milaje (uključujući Florence Kasumba), bore se da zaštite svoju naciju od svjetskih sila koje interveniraju nakon smrti kralja T’Challe. Dok Wakanđani nastoje prihvatiti svoje sljedeće poglavlje, heroji se moraju udružiti uz pomoć Nakie (Lupita Nyong’o) i Everetta Rossa (Martin Freeman) te iskovati novi put za kraljevstvo Wakande. Predstavljajući Tenocha Huertu kao Namora, kralja skrivene podmorske nacije, u filmu također glume Dominique Thorne kao Riri Williams aka Ironheart, Michaela Coel kao Aneka, Mabel Cadena kao Namora i Alex Livanalli.

Black Panther: Wakanda Forever u kina stiže 11. studenog. Četvrta faza Marvelovog kinematografskog svemira završava upravo s filmom Black Panther: Wakanda Forever, a kako izgleda sljedeća faza bacite pogled ispod članka.

Black Panther: Wakanda Forever

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics