Prvi, eksplozivni teaser za Snyderov film Army of the Dead!

Netflix je konačno objavio prvi službeni teaser trailer za Army of the Dead, najnoviji film Zacka Snydera (300, Watchmen, Sucker Punch, Man of Steel) koji ga je napisao i režirao još 2019. godine. Film je zapravo u nastajanju bio gotovo dekadu, te je originalno bio najavljen kao direktni nastavak na Dawn of the Dead iz 2004. godine, Snyderovog remakea kultnog Romerovog Dawn of the Dead (Zora živih mrtvaca).

Radnja za Army of the Dead se temlji na tome da je kuga/zaraza puštena iz tajne Nevadine vojne baze. Američka vlada uspjela je zaustaviti širenje zaraze izgradivši zid oko preplavljenog Las Vegasa aka Sin Cityja. No tamo u kasinima ima još uvijek jako puno novca, ako je naravno netko dovoljno hrabar (ili glup) da pokuša otići po njega.

Ideja je godinama stajala u razvoju kod Warner Bros-a. “Nisu htjeli potrošiti toliki novac na zombi film ili ga jednostavno nisu shvatili tako ozbiljno” – izjavio je Snyder. Tada se Netflix ponudio da uloži u projekt, kao što to inače rade streameri. “Bili smo na sastanku u Netflixu i govorio sam o nekim od ovih scenarija na kojima sam radio”, prisjeća se Snyder. “I spomenuo sam ideju [Netflixovom šefu originalnih filmova Scottu Stuberu] i rekao je: ‘To je film! Idi napiši taj film i napravimo ga.’ Ja sam odgovorio: ‘Što, misliš sada?’ A on je rekao: ‘Napiši to sutra, pa ćemo snimiti za tjedan dana.'”

Glumačku ekipu čine Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone i Michael Cassidy. Scenarij filma potpisuju Zack Snyder, Shay Hatten i Joby Harold, koji se baziran na originalnoj priči Zacka Snydera i Jobyja Harolda. Producenti su Deborah Snyder, Wesley Coller i Zack Snyder.

Army of the Dead na Netflix stiže 21. svibnja.

Army of the Dead

Check Also

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics