Poznati su prvi detalji za samostalni film Black Widow

Iako ćemo se na premijeru filma Black Widow načekati, počele su pristizati prve informacije vezane za casting, ali i sam datum premijere. Tako smo saznali da je samostalni film Scarlett Johannson trenutno planiran za 06. svibanja 2020, slot koji je Marvel do incidenta s režiserom Jamesom Gunnom bio rezervirao za Guardians of the Galaxy Vol. 3. Također, započeo je skauting lokacija, a posebno je zanimljivo da filmska ekipa obilazi i Hrvatsku, što ima logike, budući da bi radnja filma mogla biti smještena u Rusiji, a hrvatski gradovi i krajevi već imaju iskustva s glumljenjem Holywoodu nedostupnijih istočnoeuropskih lokacija.

Kako insiderski portal thathashtagshow ekskluzivno doznaje, imamo i prve podatke za casting. Glavni negativac će po svemu sudeći biti muškarac u 40-ima, koji je opisan jednostavno kao uzbudljiv. Da li bi to mogao biti The Red Guardian, ruski supervojnik s kojim je Natasha Romanoff bila u vezi prije bijega iz Sovjetskog Saveza, ili možda čak Taskmaster? Tu su i dvoje likova, jedan muški i jedan ženski, istih godina kao „Crna udovica“, od kojih se jedan opisuje kao „ženski Bond“, a drugi je muškarac iz Afrike, Bliskog Istoka ili Indije. Naravno, teško je zamisliti moderan blockbuster bez da se obrati pozornost na raznolikost, tako da nas ovaj zahtjev ne čudi. Također, tu je i još jedan muško-ženski par, ovaj put starije dobi (50-60 godina). Interesantno, od svih ovih glumaca zahtjeva se znanje više jezika, što sugerira da bi svi mogli biti špijuni. Naposljetku tu je i glumica u 50-ima, od koje se traži da igra manju ulogu negativke. Opisana je kao proračunata negativka, pa je moguće da bi to mogao biti netko tko dijeli prošlost s Black Widow.

Valja naglasiti da nijednu od ovih uloga Marvel nije službeno potvrdio, ali insiderski portal i izvor ovih informacija That Hashtag Show je dobro upućen u Holywood, te imamo razloga biti uvjereni da bi ove likove mogli gledati na velikim ekranima. Sigurni smo da će za fanove bivše sovjetske superšpijunke ovo biti poticaj za diskusije o pravoj prirodi spomenutih likova.

A za više informacija o filmu Black Widow i službenu potvrdu Marvela, pratite Inverziju.

Black Widow

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics