Resident Evil: procurile su prve informacije o radnji Netflixove serije!

Prije godinu dana pisalo se o tome kako Netflix radi na seriji Resident Evil, no od tada do unazad par dana nikakve novosti vezane uz taj projekt nisu stizale. Iako ni dan danas Netflix nije službeno potvrdio da radi na seriji, s Netflixovog media centra procurile su informacije o radnji, što govori više nego dovoljno. Iako je Netflix brzo uvidio svoju grešku i maknuo izlistavanje serije i njezin sinopis, internet je bio brži i kopirao sve da vam možemo čim prije utažiti žeđ novostima.

Grad Clearfield MD, je dugo bio u sjeni tri naočigled nepovezana diva: Umbrella korporacije, otpisanog “Greenwood Asyluma” i Washington D.C-ja. Danas, 26 godina nakon otkrića T-Virusa, tajne velike trojke će početi curiti, na prvi znak izbijanja zaraze.

Zanimljivo je i to da se ovaj sinopsis slaže s incijalnim izvještajem Deadlinea koji je vijest o seriji objavio u siječnju prošle godine, te najavio da će radnja istraživati mračne poslove unutar Umbrella Corporationa i novog svjetskog poretka uzrokovanog izbijanjem T-virusa. Tada je također objavljeno da Netflix radi na seriji u suradnji s Constantin filmom – njemačkom produkcijskom i distribucijskom kućom koja stoji iza svih filmova franšize.

Za sada raspolažemo samo ovim kratkim sinopsisom, ali ne sumnjamo da će uskoro Netflix ponovo izlistati seriju i objaviti još informacija, pogotovo sada kad je virus izmakao kontroli 😉 Tim više jer je samo koji dan prije ove “greške”, stigla informacija kako serija započinje sa snimanjem ovog lipnja, u Južnoj Africi. Prema istom izvoru snimanje bi trebalo završiti u listopadu. Također je otkriveno kako bi serija trebala imati osam epizoda u trajanju od jednog sata.

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics