Resident Evil: procurile su prve informacije o radnji Netflixove serije!

Prije godinu dana pisalo se o tome kako Netflix radi na seriji Resident Evil, no od tada do unazad par dana nikakve novosti vezane uz taj projekt nisu stizale. Iako ni dan danas Netflix nije službeno potvrdio da radi na seriji, s Netflixovog media centra procurile su informacije o radnji, što govori više nego dovoljno. Iako je Netflix brzo uvidio svoju grešku i maknuo izlistavanje serije i njezin sinopis, internet je bio brži i kopirao sve da vam možemo čim prije utažiti žeđ novostima.

Grad Clearfield MD, je dugo bio u sjeni tri naočigled nepovezana diva: Umbrella korporacije, otpisanog “Greenwood Asyluma” i Washington D.C-ja. Danas, 26 godina nakon otkrića T-Virusa, tajne velike trojke će početi curiti, na prvi znak izbijanja zaraze.

Zanimljivo je i to da se ovaj sinopsis slaže s incijalnim izvještajem Deadlinea koji je vijest o seriji objavio u siječnju prošle godine, te najavio da će radnja istraživati mračne poslove unutar Umbrella Corporationa i novog svjetskog poretka uzrokovanog izbijanjem T-virusa. Tada je također objavljeno da Netflix radi na seriji u suradnji s Constantin filmom – njemačkom produkcijskom i distribucijskom kućom koja stoji iza svih filmova franšize.

Za sada raspolažemo samo ovim kratkim sinopsisom, ali ne sumnjamo da će uskoro Netflix ponovo izlistati seriju i objaviti još informacija, pogotovo sada kad je virus izmakao kontroli 😉 Tim više jer je samo koji dan prije ove “greške”, stigla informacija kako serija započinje sa snimanjem ovog lipnja, u Južnoj Africi. Prema istom izvoru snimanje bi trebalo završiti u listopadu. Također je otkriveno kako bi serija trebala imati osam epizoda u trajanju od jednog sata.

Check Also

Novi pogled i detalji za Marvelove serije Loki i What If…?

Entertainment Weekly je objavio listu 26 nadolazećih serija koje su obavezne za gledanje ovog ljeta …

Otkrijte rusku nadnaravnu seriju Pishcheblok (Пищеблок)!

KinoPoisk HD je objavio da nova serija Pishcheblok/Food block (Пищеблок) stiže već 19. svibnja. Riječ …

Web Statistics