Promocija romana Frina: Ordio

Promocija romana Frina: Ordio Srebrenke Peregrin održat će se 25. veljače u Specialty Coffee Shopu Kavantura, Horvaćanska 23A, Zagreb s početkom u 18:30 sati. Na predstavljanju vas očekuju autorica romana, urednik romana Vedran Mavrović i glavni urednik nakladničke kuće Hangar 7 Davorin Horak. Roman će u sklopu promocije biti dostupan po akcijskoj cijeni, pa ako ga do sada niste nabavili svakako iskoristite tu priliku gdje ćete odmah moći dobiti primjerak s posvetom.

Tko je Kalista Frina, kakav je to svijet u kojem ova kurtizana susreće svoju sudbinu i je li njezina neobična moć blagodat ili prokletstvo neke su od tema ovog urbanopovijesnog fantasy krimi romana o kojima će se razgovarati na promociji. Također saznat ćete na kome se temelji lik Frine, i od kuda je kao lik proizašla. Autorica će otkriti i kako je nastao zaplet romana, na kojim je temeljima nastao velebni grad Morej i ispričati pokoju morejsku legendu. Saznat ćete i što slijedi u nastavku romana koji je već napisan i izlazi ove godine. Za one koji nisu u prilici doći na promociju, Kavantura je u suradnji s izdavačem romana Hangarom 7 organizirala i prigodno darivanje s primjerkom potpisanog romana i vrećicom specialty kave Kavasutra. Izvlačenje dobitnika je 27. veljače, a za sudjelovanje samo pratite sljedeći link ili kliknite na post ispod teksta.

Srebrenka Peregrin je autorica, prevoditeljica, pripovjedačica i profesorica engleskog jezika. Objavljuje kratke priče od 2015. u domaćim i stranim publikacijama za koje je osvojila nekoliko nagrada, između ostalih i nagradu SFERA za minijaturu DecamerOna (2020.). S kolegicom i prijateljicom Erikom Katačić Kožić objavila je dvije zbirke priča i bajki iz cijelog svijeta – “Bajkarice” i “Bajkare”, a ujedno podučava i dva modula vezana uz pripovijedanje u okviru Storytelling akademije u organizaciji Laboratorija zabave.

lokacija >

Check Also

Finalisti nagrade Locus za 2024. godinu

Svake godine dodjeljuje se jedna od najprestižnijih žanrovskih književnih nagrada – Locus Award. Za sada …

Začudni svjetovi Ursule K. Le Guin

Ursula K. Le Guin rođena je 1929. godine u Berkeleyju u Californiji. Otac, Alfred Lous …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics