Promocija knjige Moć albiura autorice Darije Keršić

 

10122015_moc_albiura_post

Sutra, 11. prosinca očekuje vas promocija fantasy romana Moć albiura autorice Darije Keršić. Promocija se održava u Vinyl baru, Bogovićeva 3, Zagreb s početkom u 19:00 sati. Uz autoricu sudjeluju urednik Neven Antičević i moderatorica Marijana Perinić. Očekuje vas i prigodna cijena knjige koja iznosi 79,00 kn, a možda budete i onaj sretnik koji će osvojiti besplatan primjerak.

Daria Keršić u svom je prvom romanu Moć albiura izmaštala intrigantnu priču o sudbini svijeta koja visi o niti, a nit je rukama jedne obične tinejdžerice koja samo želi živjeti običan život. Hoće li uspjeti i koju će cijenu morati platiti da bi to postigla?

Osim predstavljanja romana, prvog dijela u trilogiji Albiurana, imat ćete i jedinstvenu priliku saznati kako je to kad se Vinyl pretvori u ovozemaljsko okupljalište anđela i demona. Promocija ima preporučeni dresscode: crno (uz dodatke crvene) za demone ili bijelo (uz dodatke plave) za anđele. Perije je također više nego dobrodošlo u svakoj kombinaciji. Očekuje vas i piće dobrodošlice ‘Anđeoski eliksir’ ili ‘Demonske jantarne suze’.

Autorica će nam pokazati i pjevačko umijeće zajedno sa zborom filozofskog fakulteta u Zagrebu – Concordia discors te će nastupiti kao članica dueta Siren and the Wolf.

Ulaz na promociju je slobodan, odnosno plaćate ga samo svojim vremenom i dobrom voljom, vidimo se!

Check Also

Finalisti nagrade Locus za 2022. godinu

Svake godine u Seattleu dodjeljuje se jedna od najprestižnijih žanrovskih književnih nagrada – Locus Award. …

Noć knjige 2022 sa žanrovskim predznakom!

Jedanaesta Noć knjige, koja se organizira povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics