Promo spot za seriju The Book of Boba Fett!

Disney i Lucasfilm su objavili novi trailer/promo spot za igranu seriju The Book of Boba Fett, spin-off vrlo popularne serije The Mandalorian. Novi video pod naslovom “Reign” podsjeća gledatelje da je Boba Fett novi šef na Tatooineu. Iako je novi promo spot vrlo kratak, dobro funkcionira kao priprema za seriju od koje nas dijeli još samo mjesec dana. Dosta stvari iz videa smo već imali prilike vidjeti, ali otkrivene su i neke nove scene poput povratka Bobainog legendarnog broda Slave-I, ili kako se već zove (Firespray!?) od kad su ga preimenovali.

The Book of Boba Fett je uzbudljiva Star Wars avantura koja prati legendarnog lovca na glave Boba Fetta i plaćenicu Fennec Shand navigirajući podzemljem galaksije kada se vraćaju na pijesak Tatooinea kako bi uzeli svoje pravo na teritorij kojim su nekad vladali Jabba Hutt i njegov kriminalni sindikat.

Glavne uloge tumače Temuera Morrison (Boba Fett) i Ming-Na Wen (Fennec Shand). Izvršni producenti serije su Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, te Robert Rodriguez koji će ujedno i režirati barem jednu epizodu. Čak i nakon prvog trailera i dalje ne znamo puno o samoj seriji. Što se radnje tiče poznato je da će otkriti pozadinu lika čije je postojanje bilo potpuno nepoznato otkako je završio u Sarlaccovoj jami. No iako trailer nije otkrio puno, postavio je ton serije, i jasno dao do znanja da će Boba i Fennec postati novi ozbiljni igrači podzemlja na Tatooineu. I također je otkrio da će Boba Fett nastojati ostaviti svoj trag kroz poštovanje umjesto čiste dominacije.

The Book of Boba Fett na Disney Plus platformu stiže 29. prosinca.

Check Also

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities: trailer za Netflixovu antologijsku seriju!

Netflix je otkrio puni trailer i poster za antologijsku horor seriju Guillermo del Toro’s Cabinet …

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics