SDCC: Project Blue Book je dobio prvi teaser trailer za 2. sezonu

The History Channel je na San Diego Comic-Conu objavio prvi teaser trailer za drugu sezonu SF serije Project Blue Book.

Tvorac i koscenarist serije je David O’Leary, a ujedno ima i funkciju izvršnog producenta zajedno s Robertom Zemeckisom (Contact, Back to the Future) te njegovim parnerima Jackom Rapkeom (Cast Away, Flight) i Jackiejem Levinom (Allied, The Walk) iz Compari Entertainmenta. Drugi scenarist i ujedno showrunner serije je Sean Jablonski. Kao i u prvoj sezoni, očekuje nas ukupno 10 epizoda. Produkcija druge sezone je očito u tijeku jer ne bi bilo ovog teaser trailera. Povratak serije na male ekrane se očekuje negdje na zimu, točan datum još nije otkriven.

Project Blue Book se bazira na stvarnim tajnim istragama NLO-a i sličnih fenomena koje je provodilo Američko zrakoplovstvo od 1952. do 1969. godine. Serija je inspirirana iskustvima doktora J. Allena Hyneka, briljantnog sveučilišnog profesora vrbovanog od američkog zrakoplovstva da predvodi tajnu operaciju Project Blue Book, koja se bavila tisućama slučajeva, od kojih je 700 ostalo neriješeno do danas.

Glavne uloge tumače Aidan Gillen (Game of Thrones) kao dr. J. Allen Hynek, astrofizičar, obiteljski čovjek i NLO skeptik koji je imenovan kao glavni znanstveni savjetnik za Project Blue Book; Laura Mennell (Alphas, Man in the High Castle) kao Mimi Hynek, Allenova žena; Ksenia Solo (Lost Girl, Orphan Black) kao Susie Miller, Mimijina prijateljica; Michael Harney (Orange is the New Black) kao general Hugh Valentine i Neal McDonough (Justified, Minority Report) kao general James Harding.

“Bez da otkrijem previše, htio bi reći da su se neki od najznačajnijih slučajeva u NLO povijesti odigrali prije pokretanja [projekta] Blue Book, no našli smo super način da uronimo u njih, i originalna ‘viđenja’ tijekom našeg trenutnog vremenskog razdoblja. Još važnije, kako bi razumijeli fenomen i urotu za prikrivanje, prvo je nužno razumijeti gdje je sve počelo. A to uvijek vodi nazad u Roswell…” – izjavio je Jablonski za drugu sezonu serije. No to će vam otkriti i novi trailer, pa je najbolje da se bacite na gledanje!

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics