Procurile su fotografije sa seta filma “Alien: Covenant”

 

Nekidan je isplivala čitava serija fotografija sa seta filma “Alien: Covenant“. Kvaliteta fotki je dobra, iako nije riječ o službenim fotografijama. Fotke je incijalno objavio SoIsItAnyGood.com, i ono što je bitno naglasiti da sadrže određene spoilere pa je daljnje čitanje i gledanje isključivo na vlastitu odgovornost.

Tako su nam te fotke otkrile prvi pogled na dizajn i FX model facehuggera, koji je izgledom prilično dugačak i tanak. Saznali smo i kako izgledaju hibridni xenomorphi, i lagano redizajnirana Alien jaja. Na jednoj fotografiji je između ostalog i Space Jockey, za kojeg pretpostavljamo da prikazuje snimku unutrašnjosti broda s kojim su u Prometeju David i Shaw pobjegli s LV-223.
Doduše ono najzanimljivije jest da fotke nisu snimljene u nekoj od FX soba na setu, nego su direktno sa samog seta kojeg ćemo imati prilike vidjeti u filmu. Prikazuju nam što je Fassbenderov lik David prikupio u svojoj kolekciji primjeraka. Čak se špekulira da su to ostaci Davidovog biološkog eksperimentiranja u nastojanju da nauči što više o ‘crnoj sluzi’, ali i o kreaciji samog života.

Također je vrlo zanimljivo i to da je Fassbender u nedavnom intervjuu za BBC Radio 2 nenemjerno izjavio kako će se izvanzemaljska čudovišta u nadolazećem filmu zvati “Neomorphs“.

Već spomenuti Michael Fassbender se vraća svojoj ulozi Davida iz filma Prometej. Katherine Waterston (Inherent Vice, Jobs, The Babysitters) će pak predvoditi novu ekipu koju sačinjavaju Demian Bichir i Danny McBride (Eastbound and Down), Alex England (Gods of Egypt), Billy Crudup, Amy Seimetz (A Horrible Way to Die, The Killing), Jussie Smollett (Empire), Carmen Ejogo i Callie Hernandez (Machete Kills).

Alien: Covenant u kina stiže 04. kolovoza 2017. godine.

29102016_alien_covenant_post_1

29102016_alien_covenant_post_2

29102016_alien_covenant_post_3

29102016_alien_covenant_post_4

29102016_alien_covenant_post_5

Check Also

Prvi pogled na distopijski triler Songbird

U potpuno očekivanom razvoju događaja, COVID-19 je već nadahnuo brojne kako filmske tako i TV …

Netflix i Ubisoft razvijaju seriju Assassin’s Creed

Netflix je danas službeno potvrdio da zajedno s Ubisoftom kreće u proizvodnju potpuno novog sadržaja …

Web Statistics