Pripremite se za warp, objavljen je datum premijere za “Star Trek: Discovery”

 

Da, dobro ste pročitali. Nakon dvije odgode, hrpe glasina, promjene dizajna titularnog broda, i beskonačnog niza diskusija, CBS je konačno objavio ono što je svaki pravi trekkie, ali i fan SF-a uopće, očekivao.

Kako prenosi Entertainment Weekly, najnovija iteracija kultnog SF serijala, koji je povezao generacije, te stvorio zaseban univerzum uz suradnju fanova svih uzrasta, Star Trek: Discovey napustiti će spacedock 24. rujna 2017. u Americi, a dan kasnije doći će i do našeg kvadranta, gdje ćete ga imati prilike gledati na Netflixu.

Na taj ćete zvjezdani nadnevak imati prilike gledati ne samo premijeru, već i drugu epizodu, dok će se ostalih 13 (podsjetimo se, Discovery je produžen na 15 epizoda) gledati ponedjeljkom.

S objavom datuma premijere, službeni twitter account objavio je i prigodni video u kojem možemo vidjeti bolji pogled na USS Discovery, čiji finalni dizajn još nije objavljen. Podsjetimo se radnja Discoveryja bi se trebala odvijati na tri broda, uključujući titularni brod, USS Shenzou viđen u zadnjem traileru, i najvjerovatnije na klingonskoj ptici grabljivici, budući da će ta omiljena vanzemaljska rasa igrati važnu ulogu. Serija dovodi novu junakinju u Trek univerzum, poručnicu Michael Burnham, koju glumi Sonequa Martin Green, i koja zanimljivo, neće sjediti u kapetanskoj stolici (bar ne od početka).

Kao što je trend u Holywoodu, najnoviju iteraciju Star Treka gledati ćemo u dva slota. Prvi u periodu od 25. rujna do 05. studenog, a drugi nakon kratkog prekida, početkom 2018. godine.

Check Also

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics