Pripremite se za priče iz dubina u novom traileru za “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”

 

Svi na palubu, jer stigao je novi trailer za “Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” i otkrio je brojna blaga. Nakon što je Disney jučer objavio novi poster, danas je došao na red i na punokrvni trailer koji je do sada dao najbolji uvid u ono što nas očekuje u petom nastavku franšize Pirati s Kariba. Dakle, novih snimki ne nedostaje, ali saznali smo i nešto vrlo ključno vezano uz radnju, jer po svemu sudeći ovo je između ostalog i priča o tome kako je Sparrow postao kapetan Jack Sparrow.

Radnja filma prati Jacka Sparrowa u nastojanju da pobjegne zastrašujućem Kapetanu Salazaru, koji nakon bijega iz Vražjeg trokuta kani pobiti sve gusare na svjetskim morima. Kako bi se spasio Sparrow mora pronaći Posejdonov trozubac, legendarni artefakt koji svojem vlasniku daje kontrolu nad morima.

Režiseri filma su Joachim Rønning i Espen Sandberg (Kon-Tiki), a scenarij potpisuje Jeff Nathanson (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull). Glumačku ekipu čine Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kevin R. McNally, Stephen Graham, Golshifteh Farahani, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Orlando Bloom, Paul McCartney, David Wenham i Stephen Graham.

Film u kina stiže 26. svibnja.

02032017_pirates_of_the_caribbean_5_poster

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics