Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. Prvi film Beetlejuice, prikazan je 1988. kada je polučio relativno skroman uspjeh, ali je u konačnici ostvario kultni status. Beetlejuice Beetlejuice nastavlja priču s istom obitelji, a što vas točno očekuje provjerite u netom objavljenom traileru. Redatelj filma je Tim Burton, koji je režirao i kultni original, a scenarij potpisuju Alfred Gough i Miles Millar, prema priči koju su napisali Gough, Millar i Seth Grahame-Smith. Producenti su Burton, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper, Marc Toberoff i David Geffen.

Kao što je vidljivo iz trailera kreativna ekipa maksimalno se trudila da ostvari magiju izvornika, a u skladu s tim Beetlejuice Beetlejuice se ponovno oslanja na stop-motion animaciju i praktične efekte.

Beetlejuice se vratio! Nakon neočekivane obiteljske tragedije, tri generacije obitelji Deetz vraćaju se kući u Winter River. Još uvijek progonjena Beetlejuiceom, Lydijin se život okrene naglavačke kada njezina buntovna kći tinejdžerica Astrid otkrije tajanstveni model grada na tavanu i slučajno se otvori portal u zagrobni život. Uz probleme koji se spremaju u oba carstva, samo je pitanje vremena kada će netko izgovoriti Beetlejuiceovo ime tri puta da se nestašni demon vrati i oslobodi svoju vlastitu vrstu kaosa.

Glavne uloge tumače Michael Keaton kao Beetlejuice, Winona Ryder (Stranger Things) kao Lydia Deetz, Catherine O’Hara (Corpse Bride) kao Delia Deetz, Jenna Ortega (Wednesday) kao Astrid, te Justin Theroux (The Leftovers) kao Rory, Monica Bellucci (Spectre) kao Delores, Arthur Conti (House of the Dragon) i Willem Dafoe (Poor Things) kao Wolf Jackson.

Film u kina stiže 06. rujna.

Beetlejuice Beetlejuice

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics