Pripremite se za 4. sezonu serije Star Trek: Lower Decks s novim trailerom

Novi trailer za četvrtu sezonu animirane serije za odrasle Star Trek: Lower Decks vodi posadu Cerritosa na U.S.S. Voyager. Premijera četvrte sezone priprema se za lansiranje, i dok fanovi željno iščekuju povratak omiljene ekipe, dobili smo službeni poster i novi pogled na nadolazeće epizode koje obećavaju fantastične avanture najkaotičnije posade Zvjezdane flote.

Trailer za novu sezonu zapravo provodi većinu vremena da nas podsjeti na prijašnja događanja i likove iz prve tri sezone prije nego što zaronimo u kadrove iz četvrte sezone, koji ako ništa drugo barem otkrivaju nešto materijala kojeg do sada nismo imali prilike vidjeti. No najuzbudljiviji dio je svakako povratak U.S.S. Voyagera. Ostatak novih kadrova su uglavnom uvidi u komadiće avantura koje može pružiti samo posada Cerritosa, s Boimlerom koji bježi s aktivnog vulkana, Tendi i Mariner koje posjećuju drugi planet Oriona te zastrašujuće simpatičnu novu izvanzemaljsku vrstu.

Paramount Plus je Star Trek: Lower Decks obnovio za petu sezonu još u ožujku, kada je najavljeno da nas iduće godine očekuje novih 10 epizoda serijala. Četvrta sezona serije Star Trek: Lower Decks na Paramount Plus premijerno stiže 07. rujna, s prve dvije epizode. Naslov premijerne epizode – Twovix jasno asocira na kontroverznu epizodu Tuvix iz serije Star Trek: Voyager. Druga epizoda je naslovljena I Have No Bones Yet I Must Flee, koji se doima kao igra na klasični naslov iz TOS-ere kao što je For the World is Hollow and I Have Touched the Sky, ali također podsjeća i na poznatu kratku priču Harlana Ellisona I Have No Mouth But I Must Scream.

Za one koji još ne žele obnoviti svoju pretplatu na Paramount Plus, streaming platforma je na limitirano vrijeme postavila cijelu treću sezonu na svoju YouTube stranicu. Šteta je samo što to nisu omogućili za sve fanove, bez obzira gdje se nalazili.

Star Trek: Lower Decks

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi teaser za Marvelovu seriju Agatha All Along!

Marvel je objavio prvi teaser trailer i poster za seriju Agatha All Along, spin-off serijala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics