Poznati B-serijal “Tremors” dobiva svoj peti nastavak podnaslova “Bloodlines”, pogledajte trailer pun čudovišnih crva i vatrenog oružja

 

29072015_tremors_5_feat

Neki serijali, koliko god dugački bili, definitivno ne bi trebalo stati. Pogotovo kada su u pitanju B-filmovi čija se legendarnost broji u količini nastavaka.

Duboko u tim vodama sada je definitivno i serijal “Tremors” koji je započeo 1990. godine, a koji uskoro dobiva svoj peti nastavak nazvan “Tremors 5: Bloodlines”. A nakon što je potvrđeno da se ponovno vraća Michael Gross, glumac koji je igrao glavnu ulogu u svim filmovima, fanovi su skoknuli na noge od oduševljenja. Jasno je i zašto, možda ovaj serijal, kao i cijela B-kultura, nije baš za svakoga, ali fanovi konstantno dobivaju ono što žele – Gossa, crve i eksplozije.

Što se radnje tiče… Čudovišni crvi Graboidi napadaju pustinjske gradiće i njihovi stanovnici moraju koristiti sve što imaju kako bi ih porazili (to najčešće uključuje poveći arsenal oružja). I zbilja, ako volite filmove o čudovištima, što vam drugo treba?

Film izlazi 06. listopada ove godine i to ravno na DVD, Blu-Ray i sve ostale načine na koje ćete ga moći odmah pogledati. Već smo rekli da ova vrsta filmova možda nije za svakoga, a spadate li vi u ciljanu kategoriju gledaoca ili ne saznat ćete ako bacite oko na novi trailer.

Check Also

Netflix je naručio 4. sezonu serije Love, Death + Robots!

Netflix je dao zeleno svjetlo za četvrtu sezonu animirane antologijske serije Love Death + Robots. …

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics