Poznati B-serijal “Tremors” dobiva svoj peti nastavak podnaslova “Bloodlines”, pogledajte trailer pun čudovišnih crva i vatrenog oružja

 

29072015_tremors_5_feat

Neki serijali, koliko god dugački bili, definitivno ne bi trebalo stati. Pogotovo kada su u pitanju B-filmovi čija se legendarnost broji u količini nastavaka.

Duboko u tim vodama sada je definitivno i serijal “Tremors” koji je započeo 1990. godine, a koji uskoro dobiva svoj peti nastavak nazvan “Tremors 5: Bloodlines”. A nakon što je potvrđeno da se ponovno vraća Michael Gross, glumac koji je igrao glavnu ulogu u svim filmovima, fanovi su skoknuli na noge od oduševljenja. Jasno je i zašto, možda ovaj serijal, kao i cijela B-kultura, nije baš za svakoga, ali fanovi konstantno dobivaju ono što žele – Gossa, crve i eksplozije.

Što se radnje tiče… Čudovišni crvi Graboidi napadaju pustinjske gradiće i njihovi stanovnici moraju koristiti sve što imaju kako bi ih porazili (to najčešće uključuje poveći arsenal oružja). I zbilja, ako volite filmove o čudovištima, što vam drugo treba?

Film izlazi 06. listopada ove godine i to ravno na DVD, Blu-Ray i sve ostale načine na koje ćete ga moći odmah pogledati. Već smo rekli da ova vrsta filmova možda nije za svakoga, a spadate li vi u ciljanu kategoriju gledaoca ili ne saznat ćete ako bacite oko na novi trailer.

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics