Pozivnica na druženje i promociju najnovijih sf izdanja Zagrebačke naklade i Hangara 7

 

Pangalaktički heroj Vanja, Drumski razbojnici Ivan i Gordan, Svećenica Milena i bog Poseidon.A(leksandar) vas pozivaju u kulturnu galaktičku zajednicu Bogdana Ogrizovića (trenutno na planetarnoj adresi Zemlja, Zagreb, Preradovićeva 5) na druženje i promociju njihovih najnovijih izmaštanih avantura.

Pridružite nam se na promociji kakvu sigurno ne očekujete u režiji Zagrebačke naklade i Hangara 7 u subotu 24. siječnja s početkom u 12 sati.
Naoštrite svoja koplja, pripremite fazore za “glasnu” i “britku” raspravu o domaćoj znanstvenoj fantastici, knjigama i pisanju. Najaktivnijeg sudionika nagradit ćemo knjigom, no i za sve ostale pripremili smo jedno iznenađenje u obliku jestive knjige, da dobro ste shvatili ovo nije poredba nego je riječ o pravoj knjižnoj torti koja će vam dignuti šećer i dodatno pospješiti raspravu.

Knjige Drum (Ivan Lutz i Gordan Sundać), Svećenica Mjeseca (Milena Benini), Poseidonia (Aleksandar Žiljak) i Smrtonosna mizija i druge priče (Vanja Spirin) moći ćete kupiti po promotivnim cijenama, a uz to vam nudimo i potpise naših heroja i heroina što je naprosto neprocjenjivo.

Ukoliko već niste, okušajte svoju sreću u prigodnoj nagradnoj igri jer možda baš vi budete sretni dobitnik jednog od ovih fantastičnih naslova po vašem izboru.

21012015_Promocija_post

Check Also

A Memory Called Empire, This Is How You Lose the Time War i The Expanse predvode pobjednički niz nagrade Hugo 2020.

Objavljeni su ovogodišnji dobitnici prestižne žanrovske nagrade Hugo. Nagrade su uručene 01. kolovoza 2020. na …

Žanrovski film & TV pub quiz

Ponukane nedostatkom tematskih kvizova, a posebice onih vezanih uz žanrovske filmove i serije, prijateljice i …

Web Statistics