Pozdravite kralja u novom traileru za „Kong: Skull Island”

 

Nakon velikog uspjeha Marvela, i nešto manjeg DC-a, Warner Bros i Legendary Pictures započeli su sa planiranjem vlastitog filmskog univerzuma temeljenog na poznatim čudovištima i kreaturama u vlasništvu dva studija. Prvo čudovište koje je dobilo facelift bio je Godzilla, a iduće godine će mu se pridružiti jedno od najpoznatijih i najomiljenijih čudovišta svih vremena – King Kong.

Na ovogodišnjem SDCC-u doznali smo da je Kong: Skull Island smješten u sedamdesete i da prati zajedničku ekspediciju znanstvenika i vojnika koji su poslani na novo otkriveni otok u Južnom Pacifiku. Za razliku od posljednjeg reboota iz 2005., kojeg je karakterizirala mistična, pomalo magična atmosfera, ton novoga filma mnoge je naveo na usporedbu s (anti) ratnim klasicima poput „Apokalipse Danas“ i „Tanke Crvene Linije“. No sudeći po friškom traileru koji je izašao jutros, Kong: Skull Island imat će i humora. Pomalo neočekivano, novi trailer daje jako dobar (možda i predobar) pogled na titularno osmo svjetsko čudo, King Konga, ali i na ostala kolosalna čudovišta koja nastanjuju Kongovo kraljevstvo. Režiser Jordan Vogt-Roberts (Kings of Summer), već je i ranije najavio povratak mitskoj, kolosalnoj zvijeri iz 1933., ali malo tko je bio spreman za tako rani full-reveal.

U glavnim su ulogama Tom Hiddleston (The Avengers, High-Rise), Brie Larson (United States of Tara), Samuel L. Jackson (Django Unchained, Hateful Eighth) i John Goodman (10 Colverfield Lane). Ostale uloge tumače Corey Hawkins, Jason Mitchell, John C. Reilly, Thomas Mann, Shea Whigham, Eugene Cordero i Tian Jing.

Zajedno s novim trailerom izašla su i dva nova postera za film, koji dodatno evociraju kolosalnost kralja svih kraljeva.

Povratak kralja očekuje nas 09. ožujka 2017. godine.

17112016_kong_skull_island_poster_1

17112016_kong_skull_island_poster_2

Check Also

Novi hibridni model prikazivanja filmova istovremeno na HBO Maxu i kinima!

Ova godina je bila vrlo neugodna, i dok ju polako privodimo kraju stiže ekskluzivna vijest …

Van Helsing: stiže nam novi film kojeg će režirati Julius Avery

U svakom slučaju 2020. je puna iznenađenja. I iako su ona uglavnom bila neugodna, stiže …

Web Statistics