Power Rangeri izgledaju modernije nego ikada prije

 

U osamdesetima mladi su odrastali na He-manu, a u devedesetima na Mighty Morphin Power Rangerima  Pošto ja spadam u potonju grupu, naravno da mi je ta dječja serija posebno nostalgična pa, iako je čak i po tadašnjim standardima bilo riječ o nečemu poprilično trashy, uvijek je se rado sjetim.

Nedavno smo tako imali priliku pogledati fanovski (bootleg) film Josepha Khana koji nam je pokazao kako bi stari Power Rangeri izgledali danas, u paklu droge i nasilja. Po meni, taj je kratki film bio gotovo savršen (vjerojatno zbog nostalgije) i naravno da sam htio jednom dobiti priliku pogledati takav dugometražni film, jer očito ima materijala za nešto takvo.

Naravno, najavljeni remake Power Rangera nema nikakve veze s Josephom Khanom i, iako govore da je namijenjen zrelijoj publici, sumnjam da će stvar biti približno mračna koliko je bila u bootlegu. Starim fanovima svejedno to ne bi trebalo značiti puno i trebali bi pogledati  kakav god bio, čak i ako u konačnici bude grozota u kojoj bi i mogli uživati samo mlađi od četrnaest.

Danas su nam prvi puta pokazani novi kostimi, odnosno oklopi Power Rangera i definitivno se može reći da izgledaju moderno, skoro kao nešto iz Pacific Rima ili aktualnih video igara. Najmodernije izgleda crni Power Ranger, ali vjerojatno samo zato jer danas nije moderno biti šaren. No drago mi je da zbog toga nisu komprimirali ostale boje, kao i neke stavke koje odgovaraju tradicionalnom dizajnu. Tako i dalje imamo slične kacige (mada ovaj put svaka ima drugačiji vizir) koje su najupečatljivije po metalnim ustima koje nikada nisu imale previše smisla, ali koje zbog poštivanja prema originalu jednostavno moraju biti ovdje.

Za sad smo imali prilike vidjeti Power Rangere (u oklopima i bez) i Ritu pa se nadam da ćemo uskoro moći vidjeti čudovišta i robote. Vjerojatno ćemo po tome moći stvarno zaključiti o kakvom će se filmu raditi.

Koji god bio slučaj, film se gleda 24. ožujka 2017. godine kada će doći u kina.
 
05052016_power_rangers

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics