Povodom promocije najnovijih domaćih sf izdanja, osvojite knjige Zagrebačke naklade i Hangara 7

 

19012014_NagIgr_Knjige_promo

Povodom razgovora o domaćoj znanstvenoj fantastici i promocijama knjiga Ivana Lutza, Gordana Sundaća, Milene Benini, Aleksandra Žiljka i Vanje Spirina koja će se održati u subotu 24. 01. u 12:00 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, dijelimo vam najnovije naslove Zagrebačke naklade i Hangara 7.

Smrtonosna mizija i druge priče zbirka je neodoljivih, fantastičnih djela najpoznatijeg domaćeg autora tzv. humoristične fantastike Vanje Spirina koji je do sada bio najpoznatiji po avanturama hrabrih vitezova Vailianta i Junker’sa. Prvi domaći steampunk roman Poseidonia iz pera Aleksandra Žiljka avantura je koja će čitatelja odvesti od granica Njemačkog Carstva do raskošnog Monte Carla, od maglovitog Londona do sparne južnoazijske prašume, od veselog Pariza do burovitoga južnog Atlantika.

Dvojac autora iz Slavonskog Broda, Ivan Lutz i Gordan Sundać su u romanu Drum oštro, britko i bez dlake na jeziku detektirali neke od suvremenih problema i pritom ih utisnuli u napetu žanrovsku knjigu. Rezultat je promišljeni roman s jakim triler i horor elementima. Višestruko nagrađivana autorica i prevoditeljica Milena Benini je romanom Svećenica Mjeseca pokazala neosporan talent u kreiranju iznimnog fantasy djela koje stoji uz bok mnogo poznatijim suvremenim američkim autorima.

Da bi osvojili primjerak knjige trebate točno odgovoriti na dva postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odigrate kviz, u komentaru nam napišite koju biste knjigu željeli osvojiti.

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila i osvojeni primjerak će moći podići na promociji u subotu, 24. 01. u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića.

Neovisno o tome jeste li osvojili neku nagradu, slobodno nam se pridružite jer smo uz razgovore s piscima i druženje pripremili jedno veliko slatko iznenađenje – fantastičnu tortu u obliku knjige.

Nagradna igra traje do petka 23. siječnja u podne. Sretno!

[wpsqt name=”Osvojite knjige domaćih sf autora” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics