Potvrđen je nastavak filma I Am Legend

Za fanove filma I Am Legend (Ja sam legenda) iz 2007. godine imamo jako dobre vijesti, službeno je potvrđen nastavak. Scenarij će za Warner Bros. napisati Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) koji je bio jedan od scenarista prvog filma. Pojedinosti o nastavku, uključujući njegovu radnju i redatelja još nisu dostupni. Međutim zato znamo koga ćemo gledati u glavnim ulogama, a to su Will Smith (King Richard) i Michael B. Jordan (Black Panther).

Goldsman će također i producirati film zajedno s Gregom Lassansom za Weed Road Pictures, dok će Jordan i Elizabeth Raposo producirati za Outlier Society. Film će također producirati Smith i Jon Mone, a izvršni producent će biti James Lassiter.

U prvom filmu u fokusu priče je Robert Neville (Will Smith). On je briljantni znanstvenik, no čak ni on nije uspio spriječiti širenje nezaustavljivog i neizlječivog virusa. Budući da je sam imun, Neville je jedini preživjeli čovjek u New Yorku, a možda i na svijetu. Film je režirao Francis Lawrence (Constantine), a priča je zapravo adaptacija romana Richarda Mathesona iz 1954. godine. I Am Legend je zaradio više od 585 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta. Zanimljivo je da je prva verzija filma napisana 1996. godine. U jednom trenutku je Ridley Scott bio opcija za redatelja, a Roberta Nevilla je trebao tumačiti Arnold Schwarzenegger. Također svojedobno su u izboru za glavnu ulogu bili Tom Cruise, Mel Gibson i Michael Douglas.

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics