Stigao je posljednji trailer za horor film A Quiet Place

Paramount Pictures je objavio najnoviji i ujedno posljednji trailer za nadolazeći horor triler A Quiet Place (Mjesto tišine) u kojem se sve odvija oko jednog bitnog pravila: kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum.

Redatelj filma je John Krasinski koji ujedno tumači jednu od glavnih uloga i još k tome potpisuje scenarij zajedno sa Scottom Beckom i Bryanom Woodsom. Producenti su Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller, a izvršni producenti su Celia Costas, Krasinski, Al lyson Seeger, Bryan Woods, Scott Beck i Aaron Janus. Uz Krasinskog ostale glavne uloge tumače Emily Blunt, Noah Jupe i Millicent Simmonds.

Četveročlana obitelj mora živjeti u tišini, jer ako ispuste zvuk prijeti im napad misterioznih bića koja reagiraju na bilo kakav šum. Ako te čuju, lovit će te. Nakon već izgubljenog jednog djeteta, roditelji i njihovo dvoje preostale djece se bore s tugom dok se u isto vrijeme pripremaju za rođenje novog djeteta.

Poput svih horor filmova, A Quiet Place počinje provokativnim scenarijem iz vaše najgore noćne more, no Krasinski je odredio drugi smjer: povezati ljubav i strah te aktivno uključiti publiku u jedno i drugo. Ideja je bila da strah raste u korelaciji s privrženošću gledatelja obitelji Abbott.

“Želio sam da se gledatelji zaljube u ovu prekrasnu obitelj kako bi se mogli zamisliti na njihovom mjestu i biti očajni i preplašeni kada su to i oni.”

U tu svrhu su korišteni zvučni signali na inovativne načine. Krasinski je napravio temeljit popis svakodnevnih zvukova i podijelio ih na tkz. sigurne i nesigurne. “Proveo sam puno vremena istražujući svaku vrstu zvuka koju bi obitelj mogla napraviti, a onda sam počeo razmišljati o svim načinima na koje bi ih mogli zagušiti. Bio je to nevjerojatno zabavan, maštovit proces.” – izjavio je Krasinski.

A Quiet Place u kina stiže pretpremijerno već 04. travnja, a moći ćete ga gledati i u 4DX formatu.

A Quiet Place

Check Also

Star Trek: Picard, novi teaser trailer za 2. sezonu otkrio je prvi pogled na Q-a!

Povodom proslave Dana kapetana Picarda objavljen je teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: …

Nova sezona animirane hit serije Rick i Morty od 21. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u

Otkačena animirana serija Rick i Morty (Rick and Morty) se vraća s petom sezonom koja …

Web Statistics