Stigao je posljednji trailer za horor film A Quiet Place

Paramount Pictures je objavio najnoviji i ujedno posljednji trailer za nadolazeći horor triler A Quiet Place (Mjesto tišine) u kojem se sve odvija oko jednog bitnog pravila: kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum.

Redatelj filma je John Krasinski koji ujedno tumači jednu od glavnih uloga i još k tome potpisuje scenarij zajedno sa Scottom Beckom i Bryanom Woodsom. Producenti su Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller, a izvršni producenti su Celia Costas, Krasinski, Al lyson Seeger, Bryan Woods, Scott Beck i Aaron Janus. Uz Krasinskog ostale glavne uloge tumače Emily Blunt, Noah Jupe i Millicent Simmonds.

Četveročlana obitelj mora živjeti u tišini, jer ako ispuste zvuk prijeti im napad misterioznih bića koja reagiraju na bilo kakav šum. Ako te čuju, lovit će te. Nakon već izgubljenog jednog djeteta, roditelji i njihovo dvoje preostale djece se bore s tugom dok se u isto vrijeme pripremaju za rođenje novog djeteta.

Poput svih horor filmova, A Quiet Place počinje provokativnim scenarijem iz vaše najgore noćne more, no Krasinski je odredio drugi smjer: povezati ljubav i strah te aktivno uključiti publiku u jedno i drugo. Ideja je bila da strah raste u korelaciji s privrženošću gledatelja obitelji Abbott.

“Želio sam da se gledatelji zaljube u ovu prekrasnu obitelj kako bi se mogli zamisliti na njihovom mjestu i biti očajni i preplašeni kada su to i oni.”

U tu svrhu su korišteni zvučni signali na inovativne načine. Krasinski je napravio temeljit popis svakodnevnih zvukova i podijelio ih na tkz. sigurne i nesigurne. “Proveo sam puno vremena istražujući svaku vrstu zvuka koju bi obitelj mogla napraviti, a onda sam počeo razmišljati o svim načinima na koje bi ih mogli zagušiti. Bio je to nevjerojatno zabavan, maštovit proces.” – izjavio je Krasinski.

A Quiet Place u kina stiže pretpremijerno već 04. travnja, a moći ćete ga gledati i u 4DX formatu.

A Quiet Place

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics