Kraj je blizu u najnovijem traileru za Avengers: Infinity War

Marvel je upravo objavio posljednji trailer za Avengers: Infinity War koji za naše junake ne daje naslutiti ništa dobro. Ne samo da će se morati sukobiti sa zloglasnim, intergalaktičkim tiraninom Thanosom, nego i s njegovim Black Orderom. Trailer je montiran jako dobro te odaje koliko su veliki ulozi na stolu s dolaskom Thanosa, ali nas istodobno ispunjava srećom sa svom tom količinom Marvelovih likova koji sada imaju priliku surađivati zajedno. Nekoliko scena govore u prilog tome kako Marvel nastavlja dobro utabanom stazom, i kako se kao svaka dobra stripovska adaptacija neće uzimati preozbiljno, pa čak ni kada je riječ o sudbini čitavih galaksija.

Dok Avengersi i njihovi saveznici nastavljaju štititi svijet od prijetnja prevelikih za samo jednog superheroja, nova opasnost izvire iz sjena svemira – Thanos. Tiranin zloglasan u cijelom svemiru ima za cilj prikupljanje šest kamenova beskonačnosti nezamislive moći s kojima želi provoditi svoju, poremećenu volju. Sve za što su se Avengersi borili je vodilo k ovom trenutku – sudbina Zemlje, ali i samog postojanja nikada nije bila nesigurnija.

Režiseri filma su Joe i Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War), a scenarij potpisuju Christopher Markus i Stephen McFeely (Captain America: Civil War). Glumačku ekipu čine Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Benicio del Toro, Tom Holland, Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Danai Gurira, Paul Rudd, Don Cheadle i Letitia Wright.

Uz novi trailer izašao je i novi poster na kojem smo naišli na jedno neočekivano ime, pa smo sigurni da će fanove Petera Dinklagea razveseliti ova spoznaja. No koju ulugu tumači to na žalost još uvijek ne znamo.

Avengers: Infinity War u kina stiže 27. travnja.

Avengers: Infinity War

Check Also

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Danas je objavljen finalni trailer za The Super Mario Bros. Movie odnosno Super Mario Bros. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics