Pogledajte urnebesan kratki sf film ‘The Mind Job’

Kada se zapravo dobrom dečku dogodi da se njegove intimne fantazije pojave ni manje ni više nego na monitoru da ih svi prisutni mogu vidjeti, tada su šanse vrlo male da ne izgubi obraz i svoju djevojku. Premisa je vrlo zanimljiva. Nakon što je zaljubljeni par svjedočio manjem zločinu pozvani su u neurolabaratorij gdje se pristupa njihovim sjećanjima u svrhu identifikacije prijestupnika. No ono što se zapravo činilo kao dobrom idejom na papiru pretvorilo se u ponižavajući pakao ‘dobrog dečka’ kada doktorica pristupi njegovim intimnim sjećanjima.

‘The Mind Job’ je jako dobro osmišljen i realiziran film, koji kombinira elemente imresivne tehnologije pristupanja ljudskom mozgu kao da je riječ o folderima na računalu iz kojih možete izvaditi što vam treba kada vam treba i reakcija koje se manifestiraju kada žena otkrije od čega se sastoje misli njezina muškarca 🙂 Toplo preporučamo za gledanje, uopće ne sumnjamo da se nećete dobro i iskreno zabaviti.

Film je režirao JJ Winlove, to je njegov četvrti kratki film, i za njega je bio nominiran za ‘Australia Writer’s Guild Award’.

The Mind Job – short film trailer from JJ Winlove on Vimeo.

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics