Pogledajte trailer za sf horor “The Rift”

 

26022016_the_rift_post_1

Predstavljamo vam trailer za sf horor “The Rift” nastao u koprodukciji Srbije, Slovenije i Južne Koreje. Redatelj filma je Dejan Zečević (Neprijatelj, T.T. Sindrom).

Riječ je o apokaliptičnoj ideji, o kraju svijeta onakvog kakvog ga mi poznajemo. Unutarnje iskustvo straha od nepoznatog i ljudska želja za preživljavanjem natjerati će naše likove da pronađu pravog sebe u mitološkoj borbi dobra i zla. Vojni satelit srušio se u Srbiji i tim sastavljen od američkih i srpskih agenata poslan je da izvuku podatke s leta, istraže olupinu i osiguraju posmrtne ostatke jedinog putnika na brodu, ali kada pronađu mjesto gdje se svemirski brod srušio, ništa neće biti onako kako se na prvi pogled čini. Astronaut je nestao, a jedini trag o njegovoj lokaciji je staza koja vodi do malog sela smještenog na rubu šume. Kad tim počne istraživati nesreću, ubrzo će otkriti da se astronaut nije vratio sam; nešto se vratilo s njim i to nešto nije sa ovog svijeta…

Glavne uloge tumače Ken Foree, Monte Markham, Katarina Čas i Dragan Mićanović. Scenarij potpisuju Barry Keating i Milan Konjević, scenaristi Mamule i Zone mrtvih.

Film će biti premijerno prikazan na ovogodišnjem Festu u Beogradu, 06. ožujka, dok će u redovnu kino distribuciju krenuti 28. travnja.

26022016_the_rift_poster

Check Also

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Prvi pogled na Netflixovu misterioznu seriju 1899

Uskoro stiže nova serija od tvoraca izvrsnog serijala Dark. I naravno opet je riječ o …

Web Statistics