Pogledajte trailer za sf horor “Harbinger Down” u kojem glavnu ulogu tumači Lance Henriksen

 

U doba kada specijalni efekti naprosto vladaju žanrovskim filmovima, pravo je osvježenje vidjeti kada se filmaši odluče za tradicijonalne metode izrade čudovišta. U traileru za sf horor “Harbinger Down” upravo je primjenjen taj recept čiji su tvorci Alec Gillis i Tom Woodruff Jr. iz nagrađivanog StudioADI-ja koji je poznat po sličnom radu na filmovima Enders Game, X-Men: First Class, Spiderman 3, Starship Troopers, Skyline i Alien 3.

Radnja prati grupu studenata koji istražuju efekte globalnog zatopljenja u Beringovom moru. Ali kada brod na kojem se nalaze slučajno nabasa na ostatke stare sovjetske svemirske stanice situacija će postati vrlo neugodna. Pokazat će se da su Rusi na stanici izvodili eksperimente sa sitnim životinjama koje mogu preživjeti svemirsku radijaciju. Jedno od tih stvorenja je preživjelo i mutiralo. Sada je posada izložena tom agresivnom mutirajućem organizmu, a nakon što je stvorenje provelo skoro tri desteljeća zaključano u ledu ono sigurno neće propustiti priliku za korištenjem toplog ljudskog tijela…

Film jako podsjeća na Stvora i Aliena, te se čini da je redatelj Alec Gillis nastojao odati počast tim filmovima, no da li je previše kopirao obrazac to ostavljamo da procjenite sami. Ideja nam se sviđa, ali vidjet ćemo kako je prošla realizacija. Svakako je veliki plus što glavnu ulogu tumači Lance Henriksen (Aliens) kojeg jedva čekamo ponovo vidjeti u ‘akciji’. Ostale uloge tumače Camille Balsamo, Reid Collums, Winston James Francis, Milla Bjorn, Mike Estime i Giovonnie Samuels. Treba napomenuti da su sredstva za film skupljena putem crowdfundinga pa očekivanja treba uskladiti s tom činjenicom. Harbinger Down u kina stiže 07. kolovoza.

25062015_harbinger_down_1

25062015_harbinger_down_poster

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics