Pogledajte trailer za sf film inspiriran Mad Maxom – “Blue World Order”

 

Iz Australije nam stiže sf film “Blue World Order” u kojem jednu od glavnih uloga tumači ni manje ni više nego zvijezda B filmova – Billy Zane. Mi vam predstavljamo trailer za film koji poprilično podsjeća na Mad Maxa. Produkcija nije baš na zavidnoj razini, ali za nezavisni film je više nego solidna. I iako nam je ovaj recept već ponešto poznat projekt izgleda dovoljno ambiciozno. Za razliku od Mad Maxa ovdje nalazimo i na mutante, laserske pištolje i čudovišta.

Nakon što je nuklearni rat desetkovao sjevernu hemisferu preostalo stanovništvo na jugu je postalo očajno i nasilno u natjecanju za oskudne resurse. Društvo se raspada i zaraza prijeti uništiti preživjele. U pokušaju obnove civilizacije samoimenovana vlast – “The Order” distribuirat će imunizaciju preko masivnog elektromagnetskog pulsa. No uz lijek EMP je prenio i virus pomoću kojeg nova vlast može kontrolirati stanovništvo. Jedan čovjek je ostao imun na virus, te pokušava pronaći lijek za svoju kćer koja je zapravo posljednje dijete na Zemlji i samim time ključ za preživljavanje čovječanstva.

Režiju filma potpisuju Dallas Bland i Ché Baker. Osim Zanea ostale glavne uloge tumače Bruce Spence, Kendra Appleton, Stephen Hunter, Jack Thompson i Jake Ryan.

Check Also

Lisey’s Story: Apple je otkrio prvi pogled na adaptaciju Kingovog romana Lisey’s Story

Apple TV+ je konačno objavio prvi pogled na adaptaciju romana Lisey’s Story autora Stephena Kinga. …

Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu …

Web Statistics