Pogledajte Super Bowl trailere za najiščekivanije žanrovske filmove

 

08022016_super_bowl_spotovi_post_feat

U Americi je Super Bowl nedvojbeno najveći televizijski event koji skoro pa sadrži za svakog po nešto. Od utakmice, fantastičnih izvedbi u poluvremenu, naboljih reklama koje koštaju omanje bogatstvo i naravno Super Bowl trailere za filmove koji uvijek dostave nešto novo. Mi smo u ovom članku odlučili izdvojiti kremu žanrovski Super Bowl trailera pa krenimo redom od najiščekivanijih:

Captain America: Civil War

Spot od gledatelja/fanova traži da odaberu stranu, da li podupirete #TeamCap ili #TeamIronMan? Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da ‘Team Cap’ čine The Winter Soldier, Falcon, Agent 13, Ant-Man, Hawkeye i Scarlet Witch dok ‘Team Iron Man’ čine War Machine, Black Widow, The Vision i Black Panther. Film u kina stiže 06. svibnja.
 

Marvel's Captain America: Civil War Big Game Spot

Sorry, Iron Man, but he’s my friend.

Posted by Captain America on Sunday, February 7, 2016

 
Deadpool

Konačno je stigao i taj tjedan. Sutra u ponoć idemo na predpremijeru Deadpoola koji na regularni kino program stiže 11. veljače. Fox ništa ne prepušta slučaju i naravno da je iskoristio i Super Bowl za rasplamsavnje vatre koja nas je već do sada više nego pošteno zagrijala za film. Spot nije dugačak, jer košta boli glava, ali zato donosi nove snimke pa se bacite na gledanje.
 

A truly offensive marvel.

Posted by Deadpool Movie on Sunday, February 7, 2016

 
Independence Day: Resurgence

Kao što je nekadašnji predsjednik Whitmore rekao: “Vraćaju se”, i čini se da će im ovaj puta trebati puno više od uploadanja virusa da bi se obranili od invazije vanzemaljaca. Dok je prvi trailer igrao upravo na kartu nostalgije kultnog govora predsjednika Whitmorea, ovaj spot je usmjeren na patriotski ton himne i snimke žestokog razaranja pod novim napadom. Film u kina stiže 24. lipnja.
 

We had 20 years to prepare…so did they. Watch the new #SB50 commercial for Independence Day: Resurgence. 6.24.16

Posted by Independence Day on Sunday, February 7, 2016

 
X-Men: Apocalypse

Najznačajnija stvar u spotu je prvi pogled na Oliviu Munn u akciji kao Psylocke. Također vas očekuje i dobar pogled na Apocalypsea kako koristi svoje moći da bi porazio Charlesa Xaviera. Stvari ne izgledaju dobro za X-Mene, prikazano je puno uništenja koje baš i ne uspjevaju spriječiti. Film u kina stiže 26. svibnja.
 

Watch the new X-Men: Apocalypse Super Bowl Commercial now. In theaters May 27.

Posted by X-Men Movies on Sunday, February 7, 2016

 
10 Cloverfield Lane

Prošli mjesec Bad Robot je učinio gotovo nemoguće i iz rukava izvukao potpuno neočekivani trailer za “10 Cloverfield Lane”, svojevrsni polunastavak filma Cloverfield. Prvi trailer nije otkrio čudovišta, a ovaj spot se nalazi na samom rubu. Marketinška ekipa je opaka, ili su nam dali natruhu čudovišta koje nas očekuje ili je ovo samo jako dobar trik koji nas treba navući na krivi trag. Film u kina stiže već 11. ožujka pa nam ne ostaje puno vremena za teorije.
 

10 Cloverfield Lane Super Bowl Ad (2016)

Monsters come in many forms. 3.11.16 #Cloverfield

Posted by 10 Cloverfield Lane on Sunday, February 7, 2016

Check Also

Lansiran je prvi teaser trailer za Star Trek: Prodigy!

Prije godinu dana tijekom eventa San Diego Comic-Con@Home otkriven je naziv prve serije Zvjezdanih staza …

The Wheel of Time: Amazonova serija je dobila prvi poster!

Amazon Prime je danas u sklopu eventa Comic-Con@Home konačno objavio prvi službeni teaser poster za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics