Guardians of the Galaxy Vol. 3: novi trailer nas priprema za posljednju vožnju!

Noćas je za vrijeme Super Bowla objavljen novi trailer i poster za Guardians of the Galaxy Vol. 3 (Čuvari galaksije: Volume 3). Poput filma The Flash, i ovaj film označava kraj jedne ere: kako za Čuvare galaksije, tako i za Jamesa Gunna i njegovo vrijeme provedeno u studiju Marvel, dok se priprema za pokretanje sljedećeg poglavlja DC-jevog filmskog svemira. Ako je suditi po ovom traileru, Gunn namjerava završiti ovu priču s velikim praskom, a čini se da nas namjerava i rasplakati, ili barem neke od nas.

U filmu naša voljena skupina neprilagođenih heroja ovih dana izgleda malo drugačije. Peter Quill, koji se još uvijek opravlja od gubitka Gamore, mora okupiti svoj tim oko sebe kako bi obranio svemir i zaštitio jednog od njih. Misija koja bi, ako se ne završi uspješno, vrlo vjerojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kakve poznajemo.

U trećem i ujedno završnom filmu Čuvara galaksije gledat ćemo mnoga poznata lica, uključujući Chrisa Pratta kao Stara-Lorda, Zoe Saldañu kao Gamoru, Bradley Coopera kao Rocket, Davea Bautistu kao Draxa, Vina Diesela kao Groota, Karen Gillan kao Nebulu, Pom Klementieff kao Mantis, Seana Gunna kao Kraglina i Elizabeth Debicki kao Ayeshu. Od novih lica očekuju nas Will Poulter kao Adam Warlock, Chukwudi Iwuji kao High Evolutionary i Maria Bakalova kao Cosmo the Spacedog. James Gunn je redatelj i scenarist, Kevin Feige je producent, a izvršni producenti su Louis D’Esposit, Victoria Alons, Nikolas Korda, Sara Smith i Simon Hatt.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 u domaća kina stiže 04. svibnja u distribuciji Blitza.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics