Pogledajte punokrvni trailer za drugu sezonu Preachera, pakao stiže po Jesseja

 

Pomolite se jer druga sezona AMC-jeve serije “Preacher” izgleda pakleno. I to mislimo doslovno jer upravo pristigli punokrvni trailer za drugu sezonu otkriva ne samo iznenađujući povratak, nego i prvi pogled na velikog stripovskog zlikovca Herr Starra. Izgleda da je serija odlučila zagaziti malo dublje u stripovsku mitologiju, i mi se nećemo buniti, a sumnjamo da će i ostali fanovi imati zamjerke.

Nova sezona stiže s ukupno 13 epizoda koje će biti jedna velika, luda i kaotična vožnja u kojoj Jesse Custer (Dominic Cooper), njegova opaka bivša djevojka Tulip (Ruth Negga) i irski vampir Cassidy (Joseph Gilgun) kreću u postolovinu pronalaska Boga, uslijed koje će se naći u neobičnoj bitci koja se proteže kroz pakao, raj i sve ono što se nalazi između…

Stalni lik nove sezone postaje Julie Ann Emery (Frago), a očekuju nas i još neka nova lica: Noah Taylor (Game of Thrones), Pip Torrens (Star Wars: The Force Awakens), Malcolm Barrett (Dear White People), Justin Prentice (13 Reasons Why) i Ronald Guttman (Mad Men).

Druga sezona Preachera na male ekrane stiže već 25. lipnja. Za one koji možda ne znaju podsjećamo da u Inverzijinom webshopu možete pronaći i Preacher Funko POP! figurice.

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi teaser za Marvelovu seriju Agatha All Along!

Marvel je objavio prvi teaser trailer i poster za seriju Agatha All Along, spin-off serijala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics