Pogledajte prvi trailer za “American Gods”

 

American Gods Neila Gaimana jedna je od onih kultnih knjiga za koje su mnogi smatrali da ih nije moguće adapitrati na velikom ekranu. I iako to možda i dalje jest istina, Starz i Bryan Fuller (Hannibal, Dead Like Me) odlučili su dokazati da je u formatu serije to itekako moguće. Iako su mnogi na te objave ostali skeptični (što se vjerojatno ni neće promijeniti), na ovogodišnjem Comic-Conu dobili smo trailer koji definitivno obećava.

Glavni razlog za to je mistična, snena atmosfera koju Fuller i inače odrađuje maestralno, a koja Američkim bogovima itekako odgovara. Teško bi uopće bilo zamisliti seriju koja ne izgleda čudno i neobično, a ako se nešto iz ovog trailera može izvući, to je upravo to. No prekrasni vizualni stil nije jedino što su nam pokazali, tako smo u akciji vidjeli ključne likove kao što su Shadow Moon (Ricky Whittle) i Mr. Wednesday (Ian McShane) koji također izgledaju kao da će dugoročno oduševiti.

U traileru se također na kratko pokazuju i neki od ostalih likova, od kojih se najviše ističu bogovi koji djeluju čudno i neljudski, baš kako bi i trebali izgledati. Za sada sve upućuje da će sukob američkih bogova, starih i novih, biti prekrasno zapakirana bomba i mi stvarno ne možemo dočekati da se ponovno upustimo u maštovitu glavu Neila Gaimana ukrašenu vizualnim čudima Bryana Fullera.

“American Gods” na Starz dolazi sljedeće godine, što je sasvim dovoljno vremena za ponovni susret s originalom prije nego ga dobijemo priliku vidjeti u sasvim drugom svjetlu.

 

23072016_american_gods_SDCC_poster

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics