Pogledajte prvi trailer filma Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu

 

15032016_miss_peregrines_home_for_peculiar_children_post

20th Century Fox objavio je prvi trailer i poster za film Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu, redatelja Tima Burtona (Edward Škororuki, Charlie i tvornica čokolade, Alisa u zemlji čudesa). Sudeći po traileru očekuje nas klasični Burtonovski film: mračan, prekrasan i pun stvari iz dječjih noćnih mora.

Priča prati život šesnaestogodišnjeg Jacoba čiji život teče posve mirno sve dok ga ne zadesi strašna i iznenadna djedova smrt. Pokušavajući odgonetnuti prilično sumnjive okolnosti pod kojima se ona zbila, u ruke mu dospijeva tajnovito pismo koje ga odvodi na daleki velški otok, gdje otkriva ruševine doma gospođice Peregrine za čudnovatu djecu. Dok Jacob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, postaje mu jasno da ta djeca nisu bila samo čudnovata: možda su bila i opasna, možda su s pravom bila izolirana na napuštenome otoku. Koliko se god to činilo nemogućim, možda su nekako još uvijek živa…

Glavne uloge tumače Eva Green, Samuel L. Jackson, Asa Buterield, Judi Dench, Ella Purnell, Allison Janney, Terence Stamp i Rupert Everett.

Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu temeljen je na istoimenom romanu Ransoma Riggsa, a djelo je za veliki ekran adaptirala Jane Goldman. Film u domaća kina stiže u rujnu ove godine.

15032016_miss_peregrines_home_for_peculiar_children_poster_2

Check Also

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics